The sims 2 - nejde stavět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
288
28.12.13 09:49

The sims 2 - nejde stavět

Ahoj všichni, stáhla jsem si hru The sims 2 a když chci postavit dům nebo cokoliv udělat ve stavebním režimu, tak mi to nejde. Nevíte někdo kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
28.12.13 09:50

Špatnej crack? nebo máš originální hru?

• Citovat
  • Upravit
288
28.12.13 09:52

Právě, že originální hru nemám, mám jí staženou a ten crack si myslím, že by měl být v pořádku, protože hru spustim. Když chci koupit cokoliv v tom bytovym režimu, tak mi to jde, jen ten stavěcí nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.12.13 09:56

A myslíš, že i přez to by to mojhlo být tím crackem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85262
28.12.13 10:02

Asi to bude zablokované, protože to není originál, nedivila bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
28.12.13 10:03

@Ssmajlik
Taky bych řekla, že je to kvůli tomu že nemáš originál. Kdysi jsem narazila na nějakou diskuzi ohledně stejnýho problému a uživatelé psali, že je to právě kvůli tomu. Takže jedině koupit originál, pokud si chceš hru užít se všim všudy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.12.13 10:07

Mno tak toho sem se tak trochu bála, protože přez net si jí kupovat nechci a v obchodech se už objevuje jenom 3ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.12.13 10:08

Stáhni si jiný crack s jiným tím heslem a zkus to znovu nainstalovat, bude to tím

• Citovat
  • Upravit
Elessar
28.12.13 10:21

Mně to vždycky šlo všechno :nevim: a originál jsem neměla :D

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
28.12.13 10:24

Já to musela i několikrát přeinstalovat, než mi jelo všechno, není to originál, tak nemáš nic stoprocentní..

• Citovat
  • Upravit
5570
28.12.13 19:49

Jj, nejde, nejaky zpusob ochrany. Jde to vyresit, ale musis googlit. Nekde jsou stranky s navodem jak to obejit, ale nevim kde a nechce se mi to hledat :lol:
aspon ti dam nadeji
kdysi jsem to take resila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.14 14:05

Prosím o radu

Nevíte prosím někdo, proč mi pořád hra padá a píše, že se zhroutila, když chci jet někam na dovolenou nebo do města nebo si jen změnit styl oblečení a nebo adoptovat domácího mazlíčka? Hru mám nainstalovanou na notebuku a mám originální hru + dodatky… Sestra tu samou hru a doplňky má na počítači a nestává se jí to… není to třeba tím, že je tato hra jen pro počítače a né notebooky? Prosím poraďte mi trápí mě to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
16.6.14 11:44

Mám problém mám originální hru kterou jsem mela pujcenou od kámosky ale domy mi stavet nejdou nevíte cím to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí