Thermo-mix - ano či ne?

9723
8.10.24 16:51

Thermo-mix - ano či ne?

Dobrý den, diskuzí k Thermo-mixu je tu více, ale starších. Zajímalo by mě, kdo ho kupoval teď někdy třeba za poslední rok, jak jste spokojeni? U nás se hodně vaří, jíme všichni doma, máme malé děti. Takže stání u plotny mi zabere fakt hodně času. Hledám pomocníka, který mi ten čas ušetří. Když vařím na dva dny, musím vařit ve velkém hrnci, není na tohle Thermo-mix malý? Co tedy všechno umí ten z těch novějších?

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.10.24 18:18

Já ho mám asi dva roky, jsem strasne spokojena. Pomazánky, ryze, veškerá těsta….delam v tom víceméně denně. Manžel byl celkem naštvaný kvůli ceně, ale sam uznal, ze se vyplatil. Každopádně jsou veci, na které stále používám pomalý hrnec nebo paoinak nebo proste klasicky sporák. Neni to vsespasne🙂a velikostne mi staci, ale my moc nejime ohrivane veci. Takže uvaří tak šest porci max. Chce to zvážit, co od toho očekáváte. Projdete si recepty na Cookidoo, jestli Vas to zaujme🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14600
8.10.24 18:40

No a používáš obecně rada různé multifunkční vychytávky, rada se s tím ucis? Jako pro mě by to nebylo, ale já jsem v kuchyni minimalista a preferuji jednoduchost. Jak to má x programu, není to pro mě, já využívám na všem jeden, maximálně dva :lol: A nebaví mě studovat návody. Vařím taky hodně, denně, nejime ohrivane, a jdu raději cestou jednoduchých a rychlých receptu, než chytrých přístrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.10.24 21:01
@Hankatatranka píše: Více

Moc děkuji :kytka: Prosím a jak je to s těmi aktualizacemi, musím něco dokupovat, aby fungoval? Někde jsem na to narazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.10.24 21:11
@Semtex píše: Více

Tak úplně mě to nebaví, ale když to bude dobrý pomocník, tak se ráda naučím. V poslední době jsme si oblíbili horkovzdušnou fritézu, z ní jsme fakt nadšeni. Takhle opečené a šťavnaté maso dělané na sucho, to je fakt pecka :) Ta mi teď taky dost pomáhá. Rychlé, zdravé, lepší než na plotně. Probírala jsem to s kamarádkou a ta mi připomněla existenci Thermo-mixu, tak o něm přemýšlíme, protože to vaření u nás spolkne velkou část dne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.10.24 00:55

No, napsala jsem dlouhy prispevek, bohuzel emimino me nechce pustit. nevim proc. Zadne zakázané slovo jsem v nem nemela :D takze ve zkratce - bezte do nej, nebudete litovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.10.24 10:53

Dostali jsme jako svatební dar. Od té doby nepoužívám jiné pomocníky typu mixér, robot…
Aplikace k tomu je jen na určitou dobu, pak se musí platit. My jsme z něho nadšení, ale každému vyhovuje něco jiného. Zatím jsme dva, tak nám velikost vyhovuje. Některé recepty tam jen oředpřipravíme a pak vaříme/pečeme externě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.10.24 12:09
@vabarbora píše: Více

Musela jsem ve slově udělat pomlčku, jinak mi to taky nevzalo příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.10.24 12:13
@Ralzinka88 píše: Více

Tak je to pravda s tím placením :zed: Kolik se platí a jak často? A za co vlastně? :) Abych se dostala k receptům někde nebo jak to je? :D Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
9.10.24 15:08

Švagrová má Thermo-mix, její sestra si pořídila kopii z Lidlu, obě jsou spokojené.

Já bych to nevyužil, z těchto moderních hejblátek máme jen pekárnu, jinak klasickýho robota, nic dalšího tak nějak nepotřebuji, navíc je to veliký, takže se mi to ani nikam nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.10.24 15:20
@z.pepa píše: Více

Ty neřešíš to, co já. Taky nechci zbytečně moc věcí, ale nějak tu úsporu času věčným vařením vyřešit musím. Z Lidlu jsme toho koupili víc a všechno nakonec vyhazujeme pro hroznou kvalitu. Na Lidl nedám dopustit jen co se týče jídla. Věřila jsem i přístrojům, ale všechno dopadlo špatně. Všimla jsem si, že Lidl má něco podobnýho jako Thermo-mix, ale určitě tam spotřebič po všech pánvích, hrncích, horkovzdušce, ponorném mixéru a dalších věcech, co letěly na smetiště, už kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
9.10.24 15:28
@MartinaCV píše: Více

My máme z Lidlu toastovač cca 10 let, používáme ho tak jednou měsíčně, když jedeme někam na výlet, takže nedokážu posoudit, jak by fungoval při denním použití.
Taky mám od nich sonický zubní kartáček, opět spokojenost, čajovar, který je v provozu každý rok cca od října do dubna, taky kroutí už cca 10 let. Kamarádka má horkovzdušnou fritézu 3. rok (dostala jí od nás dárkem, neboť jí chtěla), taky spokojená.

A já hlavně nevidím úsporu času v používání takového přístroje, stejně tak to mám ale s pomalým hrncem, který si zase chválí jiná kamarádka.
Inu, sto lidí sto chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1