Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Chtěla jsem se zeptat zda-li některá z Vás nemá zkušenosti s tímto teploměrem. Děkuji
@ttereza.kot Já ho mám a jsem spokojená. Doporučovaly mi ho kamarádky. Je sice dražší, ale příjde mi, že měří dobře. Určitě tam odchylka od měření v zadečku je. Ale když si vysleduješ jakou má dítě teplotu běžně, pak se dobře měří při nemoci.
Já za něho ted byla hrozně ráda, když mi 3 letá holka onemocněla. Pak jsem ani nemusela dávat sirup na teplotu, když jsem to mohla co hodinu lehce monitorovat. Kdybych ho neměla, dala bych sirup, aby to nekontrolovaně nestouplo. Já totiž nevěřila jak jí měřit. Pod paží neudrží, v zadku si nenechá…
Zdravím!
Mám problém s bezdotykovým teploměrem ThermoFlash LX-26. Stále hlásí Lo - na body i surface, room měří normálně. už 2 roky pracoval naprosto spolehlivě, tak nevím co se přihodilo. Vše dle návodu jsem už zkusila i výměnu baterek… nic nefunguje. Nemá někdo stejnou zkušenost? Můžete poradit? Na malého leze choroba a budu ho potřebovat. Díky moc za ochotu.
Dobrý den ráda bych se zeptala na radu ohledně teploměru Thermoflash Lx 26 mám totiž jiný pistolový teploměr a když změřím dceru 3× po sobě ukáže pokaždé jinou teplotu stači i když namířím kousek jinam a měří jinak a s velkou odchylkou. Takže bych se chtěla zeptat s jakým rozdílem při měření 3× po sobě měří ten Termoflash Lx 26. Budu vděčná za vaše skušenosti. Moc děkuji Amel