Thule Spring pořídit či nikoliv?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
26.8.22 13:35

Thule Spring pořídit či nikoliv.

Dobrý den, pořád přemýšlím jestli koupit druhý kočár. Malá má teď 15 měsíců a zatím máme Joie Versatrax. Celkem jsem spokojená jen odpružení by mohlo být lepší a blbě pruží při nastupování do mhd. Jsem malá a to těžiště není dobře nastaveno pro menší osoby. Zaujal mě Thule Spring. Kočárkujeme hodně, ale malá už začala chodit, tak nevím no. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7280
26.8.22 13:39

Pokud jste hodně venku tak bych do toho šla. Já měla kocar pro dceru do tří let a kousek. Na dlouhé výlety se hodil. Usla dost ale i tak na odpočinek bodnul určitě. Ty to využijes ještě klidně dva roky skory. Na léto se bude hodit i ve třech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.8.22 13:47

Mne to prijde jako takovy lepsi golfac. Navic ma teleskopicke madlo (aspon podle fotky to tak vypada), budes si kopat do kolecek. Odpruzeni tezko rict.
Jestli jste porad venku, jezdite na vylety a planujete dalsi dite, koupila bych poradny kvalitni terenni sportak, my mame treba Baby Jogger Summit. Je to vetsi kocar, ale je dobre odpruzeny, projede vsechno, diky velkym kolum je i do Mhd, sjede schody, nepotrebujes pomoct, svehes pak i vetsi dite.
Ten pohyb s ditetem je pak fakt komfortni, nemusis resit kilometry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.8.22 08:40

@Lucie_Sx díky za info. A je Baby jogger summit vhodný i pro menší postavu? Měřím 162cm a to madlo je myslím na pevno? Já už koukala i po Tfk, BJ a tak, ale pořád se nějak nemohu rozhodnout. Nevím jestli investovat cca 10.000 když bude jen tak na rok..a taky mám malej kufr u auta (Fabia).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.8.22 08:50

A dalsi dite nebude..?
Ja jsem taky mala a dobry.
Do kufru jde dobre, muzes i sundat zadni kola. To mi klasicky sportak, co ma dve casti, prijde horsi.

Ale chce to nekde zkusit, ne kazdemu tenhle typ kocaru sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.8.22 21:39

@Lucie_Sx druhé dítě už asi ne. Vyzkoušet by bylo nejlepší samozřejmě. Vypadá dobře. Asi do něho půjdu 8). Ještě mrknu někde kolik je cca výška toho madla od země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.8.22 21:58

@Lucie_Sx druhé dítě už asi ne. Vyzkoušet by bylo nejlepší samozřejmě. Vypadá dobře. Asi do něho půjdu 8). Ještě mrknu někde kolik je cca výška toho madla od země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.8.22 23:52

Ahoj, já jsem Spring měla a byl super! Můžu srovnat s Bugaboo Bee a za nás Thule jednoznačně lepší. Jsou to golfky, není to žádnej ultra teréňák, ale rozhodně menší terén zvládne a běžné nerovnosti (kočičí hlavy, tráva apod.) polyká snadno. Konstrukce je pevná, odolná, materiály potahů taky super, spousta odvětrávacích okének, příjemné madlo, teleskopická rukojeť mi vyhovovala. Brzda dobře drží, kolečka se nesjíždí. Super velký a dobře dostupný koš. Polohování sedáku v pohodě. Jen nemá sed v pravém úhlu, což starším stabilně sedícím dětem už nevadí, dle mého. Pásy jsou trochu horší než třeba u Bugaboo, zapínání je na Thule složitější. Skládání a rozkládání je snadné. V kufru auta nezabírá moc místa. Jediná nevýhoda je, že tříkolka zkrátka není tak stabilní, takže občas se mi stalo, že například při nájezdu na vyšší obrubník se kočárek měl tendenci převracet do strany. Ale to se mi stávalo i se zmíněným Bee. Jinak je stabilní a pevný. Co se týká odpružení, tak je kočárek spíš tužší, ale to mi naopak vyhovovalo. Šla bych do něj znovu. Dokupovali jsme si origo madlo před dítě, pláštěnku a reflexní prvky do koleček. Vůbec jsme ho nešetřili, byl to pracant a nijak to na něm nebylo znát, prodávala jsem ho po víc jak 1,5 roce a byl téměř jak nový, což přičítám kvalitě použitých materiálů. A prodal se během jednoho dne, po Thule je teď poptávka, takže další bod pro něj 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.10.22 21:00

@Marol a co prosím říkáte na hlučnost kočárku? Nesnáším takové ty rozhrkané a rozvrzané potvory :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.22 21:23

Springa mame jako druhy kocarek do auta, na cestovani do letadla, kdyz jedu nakoupit apod. A jsme s nim moc spokojeni. Jsou to teda takovy lepsi golfky. Necekat od nej zvladani terenu. Je lehky, perfektne se sklada, dobre ovlada, je stabilni, coz se o spouste golfek rict neda. Odpruzeny neni prakticky vubec. Ale jestli potrebujete kocarek do nepohody a premyslite nad tfk, sla bych do nej. Top kocar :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.10.22 21:53

@123Market Určitě není úplně nejtišší, třeba na kostkách kolečka jsou trochu slyšet. Ale jinak jede tiše. Po čase mi občas vrzal v místě kloubu, kde se skládal, ale to vždy vyřešil VD sprej. Ale to beru jako součást běžně údržby. Jinak oproti třeba tomu Bee byl Spring tišší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí