Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zkušenosti s tímto kočárkem… jak se s ním jezdí, jak se do něj dítě vejde? Ve sporťáku se nožicky polohovat nedají že?
Je nějaky podobný kočár co se dobře skládá je terenní a ke sportu? Děkuji za rady
Thule jsem jen viděla, ale ke sportu s polohováním TFK sport, nebo TFK Joggster s “16”koly. Jinak nevím, sama se rozhoduju jestli připlatím za tfk nebo se spokojím s X-landerem x-run..
Jinak si myslím není potřeba anonymity k takovému tématu ![]()
Ahoj,
taky se rozhoduji mezi Thule Urban Glide 2 a TFK Joggster Adventure, zatím jsem je vyzkoušela pouze v obchodě a za mě:
Thule: +skvělé jízdní vlastnosti +design +skvěle se skládá a rozkládá +velká zapínací dolní taška, další úložné prosotory +má ruční i nožní brzdu
TFK:
Přišlo mi, že ten Thule jezdil ještě o trošinku lépe než TFK. Oba jsou vhodné i pro hodně vysoké lidi. No já se pořád nemůžu rozhodnout ![]()
Ahoj, recenze na tento kočárek je tady . Ostatní mohou přidávat ![]()
Koupit kočárek můžete i na místním bazárku , kde jde nastavit i hlídací pes
, přijde vám upozornění na nový inzerát.
@zelfka Ahoj, můžu se zeptat, který nakonec vyhrál? Řeším teď úplně stejné dilema. Zatím se přikláním spíše k TFK, přijde mi pohodlnější pro dítě.
@Kkiikkii1 ahoj, nakonec jsme to odlozili az na jaro, na ten prvni pul rok pouziji puvodni kocarek a az nastane cas na sportak, tak koupime jeden z nich. Za me nakonec vede Thule, u toho TFK mi prijde na pytel, ze chybi ta nozni brzda, ale mas pravdu, ze to tfk je pro dite pohodlnejsi. Myslim, ze clovek neudela chybu ani s jednim, jsou to super kocarky ![]()
Srovnatelnější s Thule je spíš Baby Jogger Summit, Mountain Buggy nebo BoB.
Máme Thule Urban Glide 2 od srpna. Úžasně se s ním jezdí, jednou rukou v klidu zatáčíš a prostě komplet obsluhuješ. Skládání je pro mě trošku prekérní, často si skřípnu prst😁. Předtím jsme měli Stokke Trailz a kočárky se nedají vůbec srovnat a lituju, že jsme Thule nepořídili už předtím. Bydlíme na horách a zvládá cokoli. Louky, lesy, polňačky, město…jediné co, tak ho teď budeme posílat na reklamaci - stříška když je složená, dře v pohybu o konstrukci a látka je vydřená na 4místech + madlo je vyviklané a nejde nikde dotáhnout. Akorát teď řeším, co budu dělat měsíc bez kočárku…
@LuciMik94 fajn recenze, muzes ji vlozit i sem, diky moc ![]()
https://www.emimino.cz/…-glide-2018/
Ahoj, pro naše miminko plánujeme koupit kočárek Thule Urban Glide 2. Máme jediný problém. Bojíme se, že se nevejdeme do výtahu, což je pro nás podstatné. Plánujeme kočárek používat s korbičkou od narození. Není tu někdo z okolí Kroměříže, abychom to v tom našem výtahu mohli zkusit. Podle rozměrů, co nám poslali kamarádi, to bude na milimetry.
Případně budu ráda za vaše zkušenosti s tímto kočárkem a výtahy, které v panelácích přežívají z dob minulého režimu.
Děkuji ![]()
Ahoj, jestli mohu obnovit diskuzi.. chtěla jsem se zeptat, jaký byste mi doporučili sporťák pro dceru, už jí je skoro 9m, začíná si sedat, ale je maličká - narodila se 2,2kg a 43cm a teď má asi 7kg a nosíme vel.68. Potřebuji nějaký na polní a lesní cesty a les, bydlíme skoro sami na malé vesnici a kolem jen louky a lesy, takže nějaký vhodný do terénu.
Líbí se mi Urban Glide 2, ale přijde mi, že tam bude plavat.. Nebo máte zkušenosti s nějakým jiným podobným kočárkem?
Děkuji.
Chtěla jsem si koupit Thule, ale odradilo mne, jak je mooooc úzký, ale moc se mi líbil design, to se jim povedlo. Nakonec u mne zvítězilo pohodlí před mým rozhodováním a pořídila jsem Baby Jogger Elite 2 a je to super kočár. Za mne top. Měla jsem předtím Cybex Priam a to se nedá absolutně srovnat, to je takový hrkátko a nedovedu si představit, že se Cybexem jezdím třeba po Praze, absolutně to nezvládá “kočičí hlavy”, no jako je to designovka, toť vše ![]()
Thule Urban Glide 2 jsem pořídila jako kočár převážně na lesní procházky. Musím říct že mě mile překvapil. Opravdu mi sedí. Hezky se mi vozí a zvládá i horší terén. Mohu doporučit. ![]()
@Klus píše:
Thule Urban Glide 2 jsem pořídila jako kočár převážně na lesní procházky. Musím říct že mě mile překvapil. Opravdu mi sedí. Hezky se mi vozí a zvládá i horší terén. Mohu doporučit.
prosím, vlož recenzi i sem , děkuju
![]()
@lucije28 tebe také poprosím sem
![]()
@Káťa19 já jsem recenzi na Elite2 již psala, ta, která tam je, je ode mne..
Dobrý den, prosím o zkušenosti s tímto kočárkem… jak se s ním jezdí, jak se do něj dítě vejde? Ve sporťáku se nožicky polohovat nedají že?
Je nějaky podobný kočár co se dobře skládá je terenní a ke sportu? Děkuji za rady