Thule Urban Glide

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Thule Urban Glide 2018?

Přidejte zkušenost s Thule Urban Glide...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
15.3.17 07:20

My také vlastníme. Sportovní verzi pro dvojčátka a spokojenost.Mohu jedině doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
16.3.17 13:04

Ahoj,

Pořídili jsme Thuláče od miminka i s korbou. jen jsem v tomdle nováček a potřebuju radu jaky fusak koupit? Je originál od Thule, ale ten maj jen na netu a ja bych ho první chtěla vidět. Má 5 bodové pásy, bude jemu vyhovovat fusak od Emitexu? Všude píšou že je pro 5 bodové pásy a je uni, takže chápu správně, že do něj bude sedět fusak který je kompatibilní s 5 bodovými pasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.3.17 09:45

Dobrý den, my máme i fusak. Dle mého do hluboké korby bych raději volila na zimu nějaký teplejší. Ale do sportaku musí být kompatibilní s pásy. Raději před koupi vyzkoušet, nám tam žádný nešel, tak jsem pořídili od Thule, ale stejně ten jejich fusak není přímo do Urbana, tak i tak s nim si musíte trochu pohrát a pridelat ho, aby nesjizdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
30.3.17 11:11

Ahoj,

Ještě jeden dotaz - jak pořešit u Thuláče nanožník, podle mých vypočtu mimino budu muset přesunout do sporťaku kolem ledna, nikde jsem nenašla nanožník aby bylo cele přikryte, nebo stačí jen fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.3.17 09:45

Dobrý den, nánožník jsem neřešila. Máme jen ten fusak :-) Nánožníky ani nedelají si myslím. Ale já ho nikdy neměla na žádnem kočaru a v pohodě. Bud fusak a nebo deka, když není takova zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.5.17 11:01

Ahoj holky, jste i po nejakem case spokojene s timto kocarkem? Nepraskl vam material na madle? Co predni kolecko, nevykla se nejak v zaarezovanem stavu? Na zahranicnich webech jsem nasla dost negativnich recenzi, tak zvazuji jeho porizeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.1.18 11:58

Ahoj holky, rada bych obnovila tuto diskuzi, jak jste zatím s kočárkem spokojeni? Bydlíme na vesnici a budeme jezdit spíše do terénu ale taky sem tam do města. Rádi bychom ho měli jako jediný kočárek, tzn nechceme no využívat jen na sport a výšlapy a na ostatní mít zase něco jiného. Mate s ním někdo takto zkušenost že jo využíváte už od miminka s hlubokou korbou a jezdíte s ním jak do přírody tak třeba i na nákupy?
Moc díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 12:07

My jsme s kočárkem spokojení. Jen je trochu větší do autobusu - jsme mimopražští a když jedu do Prahy, tak některé autobusy mají menší prostor na kočárky, tak se vedle nás už klasický kočár někdy nevejde. O víkendu jsme s ním vyšli na Ještěd a v pohodě. Do města je taky super a do přírody taky. Máme ho rok starší byl ve „sporťáku“ a mladší teď jezdí v korbě. A přijde mi, že i když je to tříkolka, tak je stabilnější než jiné, co jsem zkoušela.

• Citovat
  • Upravit
1212
23.1.18 17:42

Taky. Jsem Pražská, je delší, takže v tram musím zklopit madlo ( což není nijak velkéj problém) jezdím s ním po městě, tak v přírodě. Obchoďák taky dobrý. Zatím mám jen hlubokou korbu, nemohu posoudit sporťák. Jen pozor, je delší a má širší zadní kola. Změřit si dveře zda projede. Já mám u dveří v domě problém. Musím otevírat oboje křídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.1.18 18:47

Díky za reakce, já si právě nejsem jistá ohledně té velikosti… Na druhou stranu vypadá že se s ním bude dobře manipulovat a vahově je taky dobrý, asi si ho zajedu do Malvína omrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.18 19:01

Nemáte někdo zkušenosti s použitím novorozenecké tašky, napr. Emitex univerzální, do tohoto kočárku? Nejsem si jistá, zda by to bylo kompatibilní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.11.18 08:28

Dobrý den, chtěla bych pořídit tento kočárek pro dvojčátka, ale nikde jsem nenašla jestli lze použít i s vložnými taškami pro miminka, nemáte někdo prosím zkušenost? Děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
20.11.18 12:28

Nedá se, musíte mít korbicky, kočárek totiž nejde do úplného lehu, je tam 90 st. Ničemu to nevadí, ale proto tam nejdou dát vložné tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.11.18 09:42

Budu ráda za recenze na tento kočárek , do popisu můžete uvést jaký rok máte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.11.18 08:59

Zdravim, take zvazujeme koupi tohoto kocarku.Jen nevim, pro ktery se rozhodnout.Jestli jen Glide2 jet, ktery se nam vic libi, ale zase nema predni otocne kolecko a to ve meste asi nebude uplne ono, nebo Urban Glide2 s otocnym koleckem. Bohuzel jsem nikde v blizkosti nenasla obchod,kde by meli ten Glide vystaveny, abych mohla vyzkouset, jak zataci. Pokud jste je nekdo vyzkousel oba, budu rada za postrehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí