Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Thule Urban Glide 2018?
Přidejte zkušenost s Thule Urban Glide...My také vlastníme. Sportovní verzi pro dvojčátka a spokojenost.Mohu jedině doporučit.
Ahoj,
Pořídili jsme Thuláče od miminka i s korbou. jen jsem v tomdle nováček a potřebuju radu jaky fusak koupit? Je originál od Thule, ale ten maj jen na netu a ja bych ho první chtěla vidět. Má 5 bodové pásy, bude jemu vyhovovat fusak od Emitexu? Všude píšou že je pro 5 bodové pásy a je uni, takže chápu správně, že do něj bude sedět fusak který je kompatibilní s 5 bodovými pasy?
Dobrý den, my máme i fusak. Dle mého do hluboké korby bych raději volila na zimu nějaký teplejší. Ale do sportaku musí být kompatibilní s pásy. Raději před koupi vyzkoušet, nám tam žádný nešel, tak jsem pořídili od Thule, ale stejně ten jejich fusak není přímo do Urbana, tak i tak s nim si musíte trochu pohrát a pridelat ho, aby nesjizdel.
Ahoj,
Ještě jeden dotaz - jak pořešit u Thuláče nanožník, podle mých vypočtu mimino budu muset přesunout do sporťaku kolem ledna, nikde jsem nenašla nanožník aby bylo cele přikryte, nebo stačí jen fusak?
Dobrý den, nánožník jsem neřešila. Máme jen ten fusak
Nánožníky ani nedelají si myslím. Ale já ho nikdy neměla na žádnem kočaru a v pohodě. Bud fusak a nebo deka, když není takova zima.
Ahoj holky, jste i po nejakem case spokojene s timto kocarkem? Nepraskl vam material na madle? Co predni kolecko, nevykla se nejak v zaarezovanem stavu? Na zahranicnich webech jsem nasla dost negativnich recenzi, tak zvazuji jeho porizeni ![]()
Ahoj holky, rada bych obnovila tuto diskuzi, jak jste zatím s kočárkem spokojeni? Bydlíme na vesnici a budeme jezdit spíše do terénu ale taky sem tam do města. Rádi bychom ho měli jako jediný kočárek, tzn nechceme no využívat jen na sport a výšlapy a na ostatní mít zase něco jiného. Mate s ním někdo takto zkušenost že jo využíváte už od miminka s hlubokou korbou a jezdíte s ním jak do přírody tak třeba i na nákupy?
Moc díky za odpovědi!
My jsme s kočárkem spokojení. Jen je trochu větší do autobusu - jsme mimopražští a když jedu do Prahy, tak některé autobusy mají menší prostor na kočárky, tak se vedle nás už klasický kočár někdy nevejde. O víkendu jsme s ním vyšli na Ještěd a v pohodě. Do města je taky super a do přírody taky. Máme ho rok starší byl ve „sporťáku“ a mladší teď jezdí v korbě. A přijde mi, že i když je to tříkolka, tak je stabilnější než jiné, co jsem zkoušela.
Taky. Jsem Pražská, je delší, takže v tram musím zklopit madlo ( což není nijak velkéj problém) jezdím s ním po městě, tak v přírodě. Obchoďák taky dobrý. Zatím mám jen hlubokou korbu, nemohu posoudit sporťák. Jen pozor, je delší a má širší zadní kola. Změřit si dveře zda projede. Já mám u dveří v domě problém. Musím otevírat oboje křídla.
Díky za reakce, já si právě nejsem jistá ohledně té velikosti… Na druhou stranu vypadá že se s ním bude dobře manipulovat a vahově je taky dobrý, asi si ho zajedu do Malvína omrknout ![]()
Nemáte někdo zkušenosti s použitím novorozenecké tašky, napr. Emitex univerzální, do tohoto kočárku? Nejsem si jistá, zda by to bylo kompatibilní. ![]()
Dobrý den, chtěla bych pořídit tento kočárek pro dvojčátka, ale nikde jsem nenašla jestli lze použít i s vložnými taškami pro miminka, nemáte někdo prosím zkušenost? Děkuji moc ![]()
Nedá se, musíte mít korbicky, kočárek totiž nejde do úplného lehu, je tam 90 st. Ničemu to nevadí, ale proto tam nejdou dát vložné tašky.
Budu ráda za recenze na tento kočárek , do popisu můžete uvést jaký rok máte ![]()
Zdravim, take zvazujeme koupi tohoto kocarku.Jen nevim, pro ktery se rozhodnout.Jestli jen Glide2 jet, ktery se nam vic libi, ale zase nema predni otocne kolecko a to ve meste asi nebude uplne ono, nebo Urban Glide2 s otocnym koleckem. Bohuzel jsem nikde v blizkosti nenasla obchod,kde by meli ten Glide vystaveny, abych mohla vyzkouset, jak zataci. Pokud jste je nekdo vyzkousel oba, budu rada za postrehy ![]()