Thule Urban Glide

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Thule Urban Glide 2018?

Přidejte zkušenost s Thule Urban Glide...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
29.6.20 21:31

Thule urban glide 2 Double

@Katty1203 píše:
Já bych chtěla koupit této značky sportovní verzi pro dvojčátka. Tak snad nám bude vyhovovat.

Dobrý den. Pokud máte Facebook tak zkopírujte odkaz a přidejte se do skupiny

https://www.facebook.com/…51245230096/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.6.20 21:33

Thule skupina. Přidejte se

@P4411 píše:
Dobrý den, my máme i fusak. Dle mého do hluboké korby bych raději volila na zimu nějaký teplejší. Ale do sportaku musí být kompatibilní s pásy. Raději před koupi vyzkoušet, nám tam žádný nešel, tak jsem pořídili od Thule, ale stejně ten jejich fusak není přímo do Urbana, tak i tak s nim si musíte trochu pohrát a pridelat ho, aby nesjizdel.

https://www.facebook.com/…51245230096/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
9.11.20 12:05
@hni píše:
@Wessna @Káťa19
Holky, zaměřila jsem vám korbička. Délka cca 80cm a šířka cca 45cm. Malá se nám narodila sice malá, ale i teď v 5 měsících tam má dost místa. Dávám ji tam v péřové peřince, takže máme ještě dost velkou rezervu ;)

Ahoj - mohla bych mít dotaz ohledně korbičky? jestli jsem dobře koukala, nemá žádné odvětrávání. Nebyl problém v létě, nebylo tam miminku horko? Díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
27.12.20 18:01
@Bzink píše:
Ahoj - mohla bych mít dotaz ohledně korbičky? jestli jsem dobře koukala, nemá žádné odvětrávání. Nebyl problém v létě, nebylo tam miminku horko? Díky za odpověď!

To by mě také zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.21 16:17

Korbička Thule

Zdravím,
chlapeček se nám nám narodil v září a korba je nám teď na začátku ledna už skoro malá s fusakem od Elodie. Máte někdo zkušenosti s nějakým menším ale teplým fusakem? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.1.21 16:51
@Barbora1307 píše:
Zdravím,
chlapeček se nám nám narodil v září a korba je nám teď na začátku ledna už skoro malá s fusakem od Elodie. Máte někdo zkušenosti s nějakým menším ale teplým fusakem? Dekuji :)

Mám Little Angel Outlast, ale nějakou starší verzi. Vypadá to jako spacák-mumie, super věc.
Edit: došlo mi, že ho tu mám a už nepotřebuju, jen jsem ještě neřešila inzeráty. Vyfotím. Nedám na něj dospustit, do hlubokáče BJ Summit, což je podobné Thule, to bylo na celou zimu. Není to fusak typu „uvaříme mimino“, ale teplý akorát, na hory všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.21 23:05

@Lucie_Sx prosím pošlete foto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.1.21 23:12

Můžu prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.21 23:25

@Lucie_Sx za kolik ho prodáte? 😊 vypadá že by mohl být menší ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.1.21 23:32
@Barbora1307 píše:
@Lucie_Sx za kolik ho prodáte? 😊 vypadá že by mohl být menší ☺️️

Je malej, hodně se zmáčkne, miminko obepne.

500 plus pošta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.21 23:34

@Lucie_Sx ok posíláte i přes zásilkovnu? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.21 23:38

@Lucie_Sx 728879550 - pošlete mi platební údaje v sms, ja pošlu jméno, adresu popřípadě adresu zasilkovny ☺️️ Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.1.21 23:39
@Barbora1307 píše:
@Lucie_Sx 728879550 - pošlete mi platební údaje v sms, ja pošlu jméno, adresu popřípadě adresu zasilkovny ☺️️ Dekuji

Psala jsem SZ :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hni
15
24.1.21 15:48

@Bzink horko nebylo, kdyžtak jde odlepit suchý zip vepředu a mezi stříškou a korbou vznikne mezera kudy může prodit vzduch. Nebo stačí i mokrá plena přes stříšku. Ale pozor, musí být mokrá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
27.3.21 15:29

Zdravím vespolek! Prosím chtěla bych se zeptat na sporťák Thule Urban Glide, kdo ho máte - dá se dát do lehu, aby v něm dítě mohlo spát? Chtěla bych ho pořídit, ale nemůžu pořád zjistit jak je to s tím polohováním.. Syn má 9m a v kočárku ještě dost prospí, tak nevím jestli to v tomto bude možné.. Taky jsem četla že má nánožník jen na „visící nožky dolů“, což mě taky trošku odrazuje.. Předem díky všem majitelkám tohoto kočáru za rady a zkušenosti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí