Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Thule Urban Glide 2018?
Přidejte zkušenost s Thule Urban Glide...@Karola05 pořídila jsem Urban Glide 2, líbí se mi víc.. Jezdí sám, lehký, snadno manipulovatelny. Jsem nadšená a těším se, až s ním vyjedu.
@lentilka248 tak jaké jsou dojmy??? Pomalu po něm začínám taky pokukovat… zatím jsem na něj slyšela jen samou chválu.
Dost by mě zajímaly jízdní vlastnosti v lese, jak si vede na bruslích a tak celkově. Sestra mě od tříkolky hodně odrazuje, že prý ty kočárky nejsou dost stabilní…? Budu s kočárkem venčit i dva šílené psy, tak mám o stabilitu trochu strach.
@Biltx jsem spokojená, s kočárkem jezdím spolu se 2 akčními dětmi (5,3). Kocarek se snadno ovládá, projede skoro vše, dobře se sním jezdí i přes obrubníky, stabilní je (prudké brzdění v MHD, ani se nehnul).. Jediné minus, že se mi nelíbí originální podložka a pak taky, že nejde do úplného lehu a je spíš užší.. Ale v letním oblečení se mi tam vešlo i dítě 110/17kg..zalezi taky, v kolika letech tyto míry vaše dítě bude mít..Ovládá se velmi snadno..
Prosím máte do thule urban podlozku? Pokud ano, od jake znacky? Dekuju
@BarbVa sedí podložka do autosedačky Aeromoov nebo originální - ale nelíbí se mi materiál, kocarkoviny, nebo lze ušít na míru..
Přijde mi to jako kopie Baby Joggeru Summit. Tak bych asi zkusila naživo oba, kdybych se rozhodovala.
(stačí vyrazit na túru na nějaké hodně turisticky frekventované místo a potkáš je tam oba)
Tady můžete vkládat recenze na tento kočárek, pomůžete tak ostatním, v diskuzi to časem zapadne. Díky ![]()
Nikde jsem nenašla, jestli je sporťák u thule urban 2 otočný po i proti směru jízdy, poradíte?? ![]()
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat na korbicku u tady toho kočárku. Miminko čekáme v září takže celou zimu by bylo malé v korbicce. Jde mi o to jestli když bude mimi větší jestli se mi tam v klidu vejde i s fusakem v zimě. Máte přehled a tušení jestli ta korbička není prťava? ![]()
@Wessna kontaktovala bych prodejce, nikde jsem rozměry nenašla ![]()
@Wessna @Káťa19
Holky, zaměřila jsem vám korbička. Délka cca 80cm a šířka cca 45cm. Malá se nám narodila sice malá, ale i teď v 5 měsících tam má dost místa. Dávám ji tam v péřové peřince, takže máme ještě dost velkou rezervu ![]()