Tichá lednice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Skyrider161 zkus kouknout na heuréku. Dá se tam vyhledávat podle různých atributů a budeš tam miít přehled o nejnovějších modelech v prodeji a to včetně recenzí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to těžký vybrat, protože v recenzích někdo vždycky píše, že je tichá a někdo další, že zas moc tichá není, tak mi to příjde trochu jako loterie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, podařilo se vybrat nějakou opravdu tichou? Řeším teď stejný problém a začínám z toho být zoufalá. ![]()
Kdo má tichou ledničku, napište prosím značku a typ nebo radu pro výběr. Budu moooooc vděčná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radhoštěna Liebherr a pokud se neozve alarm kvůli otevřeným dveřím (děti), tak o ní nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 píše:
Máme LG a je opravdu tichá.
A mohu se zeptat, co je to za typ? 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka píše:
@Radhoštěna Liebherr a pokud se neozve alarm kvůli otevřeným dveřím (děti), tak o ní nevím.
Chtěla jsem napsat to samé:-). Taky máme Liebherr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka píše:
@Radhoštěna Liebherr a pokud se neozve alarm kvůli otevřeným dveřím (děti), tak o ní nevím.
Moc děkuji. Víte prosím konkrétní název?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radhoštěna píše:
Moc děkuji. Víte prosím konkrétní název?
Naše je vestavná ICUS 3324.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S jakou značkou lednice (obyčejná s mrazákem) a s jakou značkou sporáku (kombinovaný - plynový s elektrickou troubou) jste spokojeni? Doporučite nějakou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss píše:
@krajta lednice Liebherr.
Za mě taky. Máme ji už 22 let a pořád funguje. Jen už je tedy posledních pár let víc slyšet, ale nic hrozného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit