Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Strategie emocionálního inženýrství (pro muže)
zmiz své ženě z dosahu na 10 až 14 dní
žádné textovky, žádné volání!
budete pro ni záhada = startuje to u ní posedlost vámi
není to trest… je to konstrukce
v tichosti se vrať zpět
To co mizí a vrací se, zanechává jizvu a jizva je vzpomínka zvěčněná v těle.
ženy se řídí svojí biologií… nehrají fér, proto muži musí hrát také nefér…
co funguje to je to správné ![]()
proto tato strategie č.1 vám pomůže. /určeno pro muže/
###############################
pro info.: já sám žiji v hojnosti žen. Tyto střípky sdílím s muži aby už nedělali stejné chyby jako dříve.
Získat si jiný živočišný druh,tedy ženu která funguje zcela jinak než muž, muže být pro muže složité a plné nástrah.
Klasické rady: měj hodně peněz, majetku a sportuj dnes již vůbec nefungují, doba je jinde.
Být milý hodný muž je v současnosti cesta do pekla. (ve většině případů)
Příspěvek upraven 06.06.25 v 07:34
@HanzH píše: Více
Proc nekomu vadi Klopca? Pripada mi, ze v psychiatr. lecebnach dnes stavkovaly sestry a nedaly pacosum leky. Jeden prispevek mimo nez druhy.
Honzí, zlato, ty nikam ženě neutíkej, protože by tě stejně nehledala, a zapomněla by.
Pojď se s námi bavit, např. já se zeptám: „Ahoj, Honzí, jak se máš?“ A ty odpovíš: „dneska celkem dobře.“ A pak se zeptáš:„A co ty?“ A já odpovím:" aaale, taky to jde." A pak se zeptám zase já:" A baví tě to psaní tady?" A co bys ty na to odpověděl? No zkus něco…
No nevím, zjevně jsi to udělal a žádná tě nehledá, co? Nechceš jít radši někam mezi lidi místo vymýšlení srandovních teorií? Posílám ti ![]()
S tou vzpomínkou zvěčněnou v těle ti s radostí sbalí kufry a posedlá bude tak chutí tě vzít pánvičkou po hlavě…že už to nějaká udělala? ![]()
S tím běž někde do incel komunity, tam ti to mozná někdo bude žrát.
Varování pro muže - pokud vám po návratu nepůjde klíč do zámku, není to náhoda
To ticho, ktere zazivas, neni diky tve tajemnosti, ale protoze si dotycna uprimne oddechla, a jen doufa, ze se nevratis. A v tomto pripade to neridi biologie, ale pud sebezachovy.
Chápu to – když chlap nemá čím zaujmout, začne si v hlavě stavět tyhle psycho teorie. A jo, částečně máš pravdu – když nějakej random týpek na 10–14 dní zmizí, žiju si v klidu, dýchám líp, obloha je modřejší. A pak se najednou zjeví zpátky jak okno aktualizace Windows přesně ve chvíli, kdy máš rozdělanou práci. Nepříjemný, nečekaný a absolutně nežádaný. Takže fakt díky, ale ne. Vrať se domů za mamkou, dej si čaj a pochlub se jí, jak umíš „zanechávat jizvy“. Třeba to ocení. My ne ![]()
Ten název diskuze máš špatně. Mělo tam být - Moje blbost, která křičí.
@HanzH píše: Více
tak diky, ze jsi nam to na webu pro zeny prozradil, ted uz to fungovat nebude
![]()
Mizí, vrací se a zanechává jizvu… jako akné. Náhoda? Nemyslím si!
Máš bipolární poruchu a jsi zřejmě v hypomanii. Navštiv obvodního lékaře, ať ti dá doporučení k psychiatrovi.