Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Na noc Substiane+ od La roche-Posay,na oči Substiane oční,a na den podle ročního období.
Na léto Hydraphase XL,a na zimu Bioderma Cold cream.
Doporučuju ještě sérum od Eucerinu jako doplňkovou péči.
Je to dražší kosmetika,ale bez parfemace a barev.
Vše v lékárně.
Katrinka píše:
Používám řadu od Eucerin![]()
- Séra od Estee Lauder
Eucerin je taky super ![]()
momi33 píše:Katrinka píše:Eucerin je taky super
- Séra od Estee Lauder
Taky Eucerin
je to jeden z mála, který mi bez problémů sedí, ještě můžu od La Roche Posay - Nutritic ![]()
rhiannon píše:momi33 píše:Taky EucerinKatrinka píše:Eucerin je taky super
- Séra od Estee Lauder
je to jeden z mála, který mi bez problémů sedí, ještě můžu od La Roche Posay - Nutritic
jj,dobrej,mažeš se s ním na zimu?
Jj, taky mi 1 z mála vyhovuje. La roche Posay mám čistící gel na pleť a matující krém, taky super ![]()
Eucerin používám i pro děti, dětskou řadu tělová mléka ![]()
I opalovací krémy v létě ![]()
Katrinka píše:
Jj, taky mi 1 z mála vyhovuje. La roche Posay mám čistící gel na pleť a matující krém, taky super![]()
Eucerin používám i pro děti, dětskou řadu tělová mléka
I opalovací krémy v létě
mě od Eucerinu vyhovuje krém na sluneční alegii,a mám od něj Micerální vodu…
Fakt maximální spokojenost s Eucerin, teď se chystám vyzkoušet i ty séra hyaluron, nevyzkoušela jste už některá ![]()
Letos obdaruji touto kosmetikou na Vánoce i ségru a mamču ![]()
momi33 píše:rhiannon píše:jj,dobrej,mažeš se s ním na zimu?momi33 píše:Taky EucerinKatrinka píše:Eucerin je taky super
- Séra od Estee Lauder
je to jeden z mála, který mi bez problémů sedí, ještě můžu od La Roche Posay - Nutritic
Na zimu to střídám, Eucerin Lipo - Balance, a ten Nutritic, oba dva jsou super ![]()
Katrinka píše:
Fakt maximální spokojenost s Eucerin, teď se chystám vyzkoušet i ty séra hyaluron, nevyzkoušela jste už některáLetos obdaruji touto kosmetikou na Vánoce i ségru a mamču
jj,měla jsem je,super,a dlouho vydrží,snad víc jak půl roku.
Katrinka píše:
Fakt maximální spokojenost s Eucerin, teď se chystám vyzkoušet i ty séra hyaluron, nevyzkoušela jste už některáLetos obdaruji touto kosmetikou na Vánoce i ségru a mamču
Já ho mám jako vzorek, čeká na vyzkoušení ![]()
Já používám Ryor Bio krém den+noc nikdy bych nevěřila že si takhle sedne,loni jsem ho vyhrála jedné soutěži a od té doby jsem u něj zůstala,pro mě byl problém že z každého krému mě časem začali slzet oči,přitom jsem ho pod oči nikdy nemazala,ale u mě má Ryor 1*
Ahojte,
Asi nějaký vyživující na noc a na den…??
nemáte nějaký dobrý tip na krém po 30tce??Plet už není co bývala,chtělo by to nějakou změnu
Budu ráda za každý tip