Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A videla jsi Městečko Wayward pines, Eureka, Stranger Things, American Horror Story, Dexter? Ty by se ti mohly libit.
Mě se líbily serialy Stranger thinks, Most, the Crown, House of cards, je jich dost…teď jedou hodně serialy od Netflixu.
@Pypule Tak třeba - last ship, živí mrtví, docela koukatelné a zajímavé je i Hauting Hill, je to deset dílů ale je potřeba vidět všechny, až v posledním je rozuzlení ![]()
@Martina84 Z netflixu mám teď rozkoukané Orange is the new black a to mě fakt baví. Akorát na to nemůžu koukat s chlapem. On nenávidí titulky, takže spolu jedině seriály s dabingem ![]()
@Limi123 Z tvých tipů známe American Horror Story a Dexter, na ostatní kouknu
![]()
Červený trpaslík! naprostá jednička.
No a kdyby běžel, tak doctor Who.
Hra o trůny, teď koukám na Vikingy, to je tak celé co koukáme s chlapem spolu
pak sem koukala na draculu, sirény, the 100. Všechno je to takové fantasy. Třeba z toho vtipnějšího teorie velkého třesku. Pak sem este koukala a superdrbnu, zoufale manželky, pretty little liars a upíři deníky, ale to nevím jestli by chlap dal ![]()
Punisher, Arrow, Timeless, Money Heist (ve španělštině La casa de papel - ten je hoodně dobrej). Killing Eve, The Marvelous Mrs. Maisel, Luther. Občas kouknu na díl Black Mirror, ten si dávám po určitých dávkách.
@Pypule píše:
@Limi123 Z tvých tipů známe American Horror Story a Dexter, na ostatní kouknu![]()
Zivi mrtvi, jak tu nekdo doporucoval, jsou take
a predpokladam, ze Game of Thrones koukate ![]()
Příspěvek upraven 13.12.18 v 12:48
Hry o truny, This is us, House of cards, Himym, BIg bang T, Terapie, Pribeh sluzebnice, zkus HBO Go, je tam toho dost