Tip na epilátor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25354
22.4.11 17:50

No já mám strach a i kamarádka kosmetička říkala, že se se nedoporučuje ani vosková epilace a tak … tak nevím.
A opravdu rostou pomaleji ???? Tak že bych to zkusila?
:-P

masinka9 píše:
Mno, u meho Brauna taky psali, ze v tehu se depilovat nema, ale preci nebudu jak opice a pouze holit bych se nemohla. Takze depiluju porad stejne a nevidim ze by to vyvolalo nejaky problemy. Jedina vyhoda tehu v tomto smeru, ze chloupky rostou skoro o polovinu pomalejc! :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
22.4.11 18:28

Jo a na vosk na ruce chodím taky, cca po 6-8 týdnech. Přeci jen chodím do práce a musím trochu vypadat. Možná se to nedoporučuje kvůli citlivosti, ale fakt nic neobvyklého nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25354
22.4.11 18:54

Jo věřím :) Já jsem tady nedávno sama otevřela na toto téma diskuzi a taky mi všechny psaly, že ho používají bez problémů. Já osobně nejradši na podpaží, to je nejpohodlnější. No každopádně bych se radši zeptala doktora, ale dneska jsem na to samozřejmě zapomněla :)
Přeji pěkný víkend :-)

masinka9 píše:
Jo a na vosk na ruce chodím taky, cca po 6-8 týdnech. Přeci jen chodím do práce a musím trochu vypadat. Možná se to nedoporučuje kvůli citlivosti, ale fakt nic neobvyklého nepozoruju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.4.11 14:53
k.j.u. píše:
Matulajzka píše:
Upřímně na podpaží bych tenhle nevolila (a to nejen kvůli ceně), on bolí každý… Já mám brauna a používám jen na nohy, ruce a kousínek třísel… Jediné o čem já teď uvažuju je tohle: http://www.pixmania.cz/…i-light.htmlbyla jsem před těhu na laseru a chloupky hrozně (vyloženě viditelně) prořídly!! Za jednu návštěvu jsem dala 4000, takže se opravdu vyplatí spíš varianta domácího strojku než návštěva salonu. a to to opravdu funguje. Je to sice na penězích jednou tolik, ale třeba na ebay v anglii jemu podobné už ženský prodávají, protože prostě po několika aplikacích ty chloupky přestanou růst úplně. Takže i když koupíš nový, tak se pak dá prodat!!! Jediná nevýhoda je, že je lepší používat během zimních měsíců - cca 3 týdny na to pak nesmí sluníčko a trošku to štípne, když se tím depiluješ…
dík za tip o tomhle jsem vůbec nevěděla…cena teda je pro mě moc…ale mám starej epilátor, tak bych mohla šetřit a počkat ještě nějakej čas…
mam ještě dotaz to to tim pak nebolí tak jako vytrhnutí tím pinzetovým?

on tenhle vyšle světlo, a druhý den můžeš klidně trhat o 106, protože chloupek i kořínek jsou mrtvý a vůbec to nebolí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.4.11 14:55
avm3 píše:
No já mám strach a i kamarádka kosmetička říkala, že se se nedoporučuje ani vosková epilace a tak … tak nevím.
A opravdu rostou pomaleji ???? Tak že bych to zkusila? :-P
masinka9 píše:
Mno, u meho Brauna taky psali, ze v tehu se depilovat nema, ale preci nebudu jak opice a pouze holit bych se nemohla. Takze depiluju porad stejne a nevidim ze by to vyvolalo nejaky problemy. Jedina vyhoda tehu v tomto smeru, ze chloupky rostou skoro o polovinu pomalejc! :dance:

Jojda a já (a i moje kamarádky) celé těhu depilují :think: já si myslím, že to je kvůli opatrnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25354
23.4.11 15:15

Ta kamarádka říkala, že je to asi kvůli bolesti. Asi může být pro plod stresující. Ale jak píšeš, hlavně jsou všude radši opratrní a radši všechno zakážou, ať jsou chránění :)

Matulajzka píše:
avm3 píše:
A opravdu rostou pomaleji ???? Tak že bych to zkusila? :-P
masinka9 píše:
Jojda a já (a i moje kamarádky) celé těhu depilují :think: já si myslím, že to je kvůli opatrnosti :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí