Tip na levný dvoudeňák

59
6.8.14 17:35

Tip na levný dvoudeňák

Ahoj, chtěla jsem vás poprosit o nějaký tip na levný výlet v Praze nebo okolí Prahy, někam kde je krásná příroda a dají se podnikat výlety s ubytováním na dvě noci max do 1300 pro dva, nejlíp třeba i se snídaní. Tak kdo poslední dobou někde byl a líbilo se mu, šup sem s tím :-) Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1566
6.8.14 17:54

Zkus stránky jako skrz.cz a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.8.14 18:15

Ahoj. Když vydržíš do příštího týden, tak Ti napíšu :mrgreen: :mrgreen:.To byl vtip, samozřejmě. Přítel pro nás taky objednal „něco“v Praze.Pro nás dva a naší dceru. Prý si projdeme Prahu ;).Je to takový můj splněný sen (pro někoho možná trapné, jelikož v Praze žije, ale já tam naposledy byla jako dítě, tak mě to láká :oops: ), ale jsem z toho nervózní. Když jsem koukala na ubytování v Praze, tak zrovna levné nebylo. Nepočítám nějaké ty vstupy, jídlo atd.Dost se bojím, na kolik nás takový víkend vyjde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.8.14 18:18

@Linettea Ale 1300Kč myslíš jako za ubytování pro dva i se snídaní???Tak to, holka, asi ne…To tak možná jedna noc a pro jednoho bez snídaně :mrgreen: :mrgreen:.Alespoň dle toho, co jsem našla na netu…Většinou se ubytování pohybovalo kolem 800Kč za noc/jeden…a nebyl to zrovna nóbl hotel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.8.14 18:22

Zkusila bych kouknout na slevové portály, jinak s touhle cenovou hladinou nemáš šanci. My platili víc i za dvoulůžák se snídaní v Liberci a co teprve Praha.

EDIT: ale napadá mě- zkus si zavolat na nějaké vysokoškolské koleje. Tam v létě ubytovávají kolem 150-200 za noc za lůžko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.8.14 18:43

@Linettea

Za tuto cenu bych zůstala radši doma… Nemáš šanci. A hlavně se vyhni všem slevomatům, extra slevám a nevím co a jak ještě existuje. Jsou to jen podvody na lidi. Naposledy byla kamarádka přes Slevomat a odjela o 2dny dřív, jelikož se to nedalo :poblion:

• Citovat
  • Upravit
895
6.8.14 18:46

@Krasavicaa Já byla přes slevotéku v Paříži a nemůžu si stěžovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.8.14 19:14

Za tuhle cenu se na 2 noci toho moc sehnat nedá, od této ceny se pohybují hotely za 1 noc pro 2. Napadá mě jedině nějaký kemp a tam chatičky nebo stan :think: Zkus se podívat na Slevomat, tam by něco mohlo být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.8.14 19:17

Holky a můžu se zeptat, na kolik tak vyjde víkend v Praze? Máte s tím někdo zkušenosti? Myslím ubytování, cestování metrem na Petřín, Hrad…a všelijaké ty památky?!Vím, že to nejde říct přesně, ale tak okrajově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.8.14 19:21
@ŠestýSmysl píše:
Holky a můžu se zeptat, na kolik tak vyjde víkend v Praze? Máte s tím někdo zkušenosti? Myslím ubytování, cestování metrem na Petřín, Hrad…a všelijaké ty památky?!Vím, že to nejde říct přesně, ale tak okrajově…

Byli jsme tam na jeden den ve 2, ani jsme tam nespali, a když to vezmu i s cestou, tak 5ka nestačila ;)

• Citovat
  • Upravit
989
6.8.14 19:25
@Krasavicaa píše:
Byli jsme tam na jeden den ve 2, ani jsme tam nespali, a když to vezmu i s cestou, tak 5ka nestačila ;)

Ty jsi bláázen, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já si teda myslela, že 5tis.,ale naivně jsem doufala, že je :mrgreen: :mrgreen:.A to tam máme být celý víkend :mrgreen: Tak to jsme na mizině!! :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.8.14 19:26
@ŠestýSmysl píše:
Ty jsi bláázen, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já si teda myslela, že 5tis.,ale naivně jsem doufala, že je :mrgreen: :mrgreen:.A to tam máme být celý víkend :mrgreen: Tak to jsme na mizině!! :oops: :mrgreen:

A to nepočítám den, kdy jsme byli na Matějské a v tom Mořském světě :-) Často tam nejezdíme, máme blíž Vídeň, která je daleko hezčí :-)

Příspěvek upraven 06.08.14 v 19:30

• Citovat
  • Upravit
989
6.8.14 19:29
@Krasavicaa píše:
A to nepočítám den, kdy jsme byli na Matějské a v tom vodním světě :-) Často tam nejezdíme, máme blíž Vídeň, která je daleko hezčí :-)

My nepůjdeme do vodního světa a Matějská už naštěstí není ;)!Půjdeme jen na Petřín, Václavské nám.,Karlův most a Pražský hrad…Teda to si myslím :).Je to takovej můj sen, jak jsem psala výše! Pojedeme v sobotu ráno a v neděli domů. Vím, že to nebude nejlevnější a asi by mi to mělo být i jedno, protože to vymyslel přítel pro mě, ale já jsem hroznej šetřílek a už teď jsem z těch peněz hotová :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.8.14 19:40
@Krasavicaa píše:
@LinetteaZa tuto cenu bych zůstala radši doma… Nemáš šanci. A hlavně se vyhni všem slevomatům, extra slevám a nevím co a jak ještě existuje. Jsou to jen podvody na lidi. Naposledy byla kamarádka přes Slevomat a odjela o 2dny dřív, jelikož se to nedalo :poblion:

tak my s ubytováním přes slevový portál nikdy problém neměli, a to jsme docela „rozmazlená“, o kempu by mě niko nedostal, jak nemám záchod a sprchu na pokoji, tak prskám.
jinak bez slevomatu a spol. neseženeš, přes nějaký ten portál možná, ale se snídaní to určitě nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.8.14 19:42

https://www.slevomat.cz/…zskeho-hradu?…
tohle vypadá dobře :think:
http://www.vykupto.cz/…nice-pro-dva?. cz&utm_medium=agregator&utm_campaign=36265&utm_term=rival

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí