Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My i naši známý jezdíme po Čechách dost a ubytování sháníme jen na slevových portálech. Nikdy jsme neměli problém.
Dá se sehnat na 3 dny/2 noci ubytování s polopenzí pro dva za 1500 v pohodě. Jen se musí trošku hledat. (jo a to si hodně vybíráme, přítel by nešel do pokoje bez vlastní koupelny,..)
@slavuska1 Děkuju.To fakt vypadá dobře! Jenže u nás to zařizuje chlap a už asi má něco zařízený a nevím co…Jen mě hrozí představa, že utratíme za dva dny 5tis. ![]()
@ŠestýSmysl píše:
@slavuska1 Děkuju.To fakt vypadá dobře! Jenže u nás to zařizuje chlap a už asi má něco zařízený a nevím co…Jen mě hrozí představa, že utratíme za dva dny 5tis.
Za dva dny s ubytováním, vstupama, jídlem… pro dva? To je ještě celkem málo ![]()
@Krasavicaa píše:
Za dva dny s ubytováním, vstupama, jídlem… pro dva? To je ještě celkem málo
Pro mě je to strašnej majlant
.Ale vím, že je to asi normální. Jen bych si představovala ubytování pro jednoho na noc tak za 300Kč a vstup pro jednoho (kamkoliv) tak za 50Kč…
.Tudíž tak 2000Kč za víkend se vším
![]()
@ŠestýSmysl píše:
Pro mě je to strašnej majlant.Ale vím, že je to asi normální. Jen bych si představovala ubytování pro jednoho na noc tak za 300Kč a vstup pro jednoho (kamkoliv) tak za 50Kč…
![]()
![]()
![]()
Nó… tak to asi zůstaň doma
To asi fakt neklapne.
Ale líbilo by se mi to taky ![]()
@Krasavicaa píše:![]()
![]()
![]()
Nó… tak to asi zůstaň doma
To asi fakt neklapne.
Ale líbilo by se mi to taky
Však já vím
!Ale bylo by to fajn.Ale tak, mám to jako dárek, tak to nebudu řešit! Ale stejně, udělám nám raději svačinu
![]()
@ŠestýSmysl píše:
Však já vím![]()
!Ale bylo by to fajn.Ale tak, mám to jako dárek, tak to nebudu řešit! Ale stejně, udělám nám raději svačinu
![]()
Tak na svačině není nic špatného
já jsem ale lenoch
A když už relax, tak se vším všudy
Nic nechystám, ani nevařím, ať se starají druzí, já to radši zaplatím ![]()
@Krasavicaa píše:
Tak na svačině není nic špatnéhojá jsem ale lenoch
A když už relax, tak se vším všudy
Nic nechystám, ani nevařím, ať se starají druzí, já to radši zaplatím
Máš pravdu, asi bych si to měla užít, když to mám jako dárek a celou dobu o tom tak sním…Vlastně ani popravdě nevím co chlap vymyslel! Já si tu maluju drahý hotel a třeba objednal místo v kempu, někde u Prahy. Všude budeme chodit pěšky a svačinu obstará on
Jen mi řekl, že příští víkend jedeme do Prahy. Odjezd v sobotu ráno, příjezd někdy v neděli. Mě dal za úkol obstarat nosítko, které nemáme a nikdy jsme ho nepotřebovali…a žádná známá ho nemá
.
@ŠestýSmysl píše:
Máš pravdu, asi bych si to měla užít, když to mám jako dárek a celou dobu o tom tak sním…Vlastně ani popravdě nevím co chlap vymyslel! Já si tu maluju drahý hotel a třeba objednal místo v kempu, někde u Prahy. Všude budeme chodit pěšky a svačinu obstará on![]()
Jen mi řekl, že příští víkend jedeme do Prahy. Odjezd v sobotu ráno, příjezd někdy v neděli. Mě dal za úkol obstarat nosítko, které nemáme a nikdy jsme ho nepotřebovali…a žádná známá ho nemá
.
Užij si to a peníze jednou neřeš
![]()
@ŠestýSmysl píše:
@Linettea Ale 1300Kč myslíš jako za ubytování pro dva i se snídaní???Tak to, holka, asi ne…To tak možná jedna noc a pro jednoho bez snídaně![]()
.Alespoň dle toho, co jsem našla na netu…Většinou se ubytování pohybovalo kolem 800Kč za noc/jeden…a nebyl to zrovna nóbl hotel
Na slevomatu se vejde -my jedeme za tu samou cenu na dve noci do krkonos, se dvema detma a s polopenzi
@ŠestýSmysl píše:
Pro mě je to strašnej majlant.Ale vím, že je to asi normální. Jen bych si představovala ubytování pro jednoho na noc tak za 300Kč a vstup pro jednoho (kamkoliv) tak za 50Kč…
![]()
![]()
![]()
Tak to bylo možná před 20 lety ![]()
@ŠestýSmysl Na jídle se dá ušetřit, záleží kam půjdeme na jídlo. Svačiny a večeře si můžete koupit v supermarketu, tam jsou ceny stejné jako jinde ![]()