Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda nedám dopustit na Lancome Virtuose, ale tam je ta cena někde hodně jinde, ale když zrovna nemám narozeniny nebo výročí a musím si koupit řasenku sama, tak jedině maybelline tu žlutou nebo růžovou s pružným kartáčkem… ![]()
Astor Volume artist je dobrá, teď vychází tuším kolem stovky (tedy u nás v drogerce) - ale mám takové tušení, že už jsou to jen doprodeje. jinak mě se líbí Max Factor 2000 calories - ale ta je cenově trochu výš.
Loreal Paris Řasenka Double Extension Beauty Tubes nejlepší řasenka co jsem kdy měla ale stojí okolo 350,–Kč jak kde,ale je bezkonkurenční nezomazává se a lze umýt jen vodou,takže když nestíhá člověk odlíčení nezačerní polštář a další výhody problužuje fakt mximáně a super kartáčky
![]()
Super shock od Avonu
Volume million lashes (extra black) od L´oréal
Look out od Astor
Tyhle jsou vážně super.;)
Ahoj holky, dejte mi prosím typ na nějakou dobrou řasenku, která řasy prodlouží a dodá jim na objemu. Nejlépe aby měla plastový kartáček. Děkuji ![]()
Lash Sensational tusim ze od Maybelline. Takova ruzova tlusta tuba. Nedam na ni dopustit, drzi jak pribita a efekt wow.
@mámaNel píše:
Ahoj holky, dejte mi prosím typ na nějakou dobrou řasenku, která řasy prodlouží a dodá jim na objemu. Nejlépe aby měla plastový kartáček. Děkuji
Od miss sporty, žlutá. Je plastovy kartacek, udelam dve vrstvy a jsou vetsi
kupuju ji uz par let a za par korun
@Dojcanis … právě řasenku od Miss sporty používám taky několik let, ale ne tu žlutou. Miss sporty nejsou špatné ale chtěla bych zkusit nějakou jinou. ![]()
@Azeretereza píše:
Lash Sensational tusim ze od Maybelline. Takova ruzova tlusta tuba. Nedam na ni dopustit, drzi jak pribita a efekt wow.
Presne
ruzova a zeleny vicko?
Používala jsem žlutou Miss Sporty, s kterou jsem byla spokojená, ale teď mám favoritku Maybelline Lash Sensational Intense Black. Taková hnědo-růžová. Když chytneš v akci, tak to není zase až tak hrozný.
Dermacol, taková zlatás modrým víčkem. Nejlepší co jsem kdy měla ![]()
Tak holky koupila jsem si na vaše doporučení řasenku Maybelline Lash Sensational, a zatím jsem spokojená.
Docela mě překvapilo, že v drogerii ji mají za 270 Kč a na internetu jsem jí našla za 140 Kč.
děkuji za typ ![]()