Tipy na levné a kvalitní výrobky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tipy na levné a kvalitní výrobky
Tak mě napadlo co kdyby sem každý vložil tip na vyzkoušený, levný a kvalitní výrobek, který není potřeba kupovat za plnou cenu od renomované značky.
Já jsem třeba nedávno koupila v Albertovi jejich aviváž, byla v akci 1l/30 Kč a všechny mi nádherně voní a hlavně strašně dlouho vydrží, byla jsem fakt překvapená, většinou jsem kupovala Silan nebo Lenor (ty jsou v akci někdy taky levný), ale prostě pro mě bylo překvapení, že značka Albert může vyrobit takhle dobrou aviváž ![]()
A co se týče jídla v nějaké jiné diskuzi jsem četla, že prý má Lidl výbornou mraženou zeleninu, velké balení za cca 40 Kč, ale nepamatuju si název… (cenově oproti třeba Findusu hodně velkej rozdíl)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zrovna teď jsem koukala,že Lidl má šampón Cien,teď v akci asi za 19kč a je to vítěz testu několika šampónů.Normálně stojí asi 29kč.
Od stejné značky je též dobré desinfekční mýdlo na ruce cena také příjemná.
Dále tam mají výbornou zmrzlinu EISTERN v modrých obalech 1l za 49kč.
Těším se jaké typy tu ještě budou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já kupuji aviváž a čisticí prostředky DenkMit v DM. Také jejich kosmetiku, jak pro dospělé, tak dětskou a třeba na jejich řadu Alverde nedám dopustit ![]()
Co se jídla týče, kupuji hodně věcí Clever (Billa), třeba jejich jogurt je výrobce Holandia
a přesnídávka Hamánek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj Lidl má dobrou mraženou zeleninu a špenát a listový těsto. Už jiný nekupuju.Ten jejich šampon je taky dobrej i kondicioner. Prášek na praní Formil mně nenadchnul, moc to nepralo.Aviváž nepoužívám, stačí mi jablečný ocet. Mám hrozně ráda v Albertu ty jejich jogurty, hlavně to Bifido, je mnohem lepší než celá Activie, která mi přijde, že už je samej škrob.
Z Dm používám ten jejich sprej na skvrny a čistič myčky, ubrousky a plenky maj výborný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja si kupuji v DM sampon za 29kc ale ted nevim jak se jmenuje ale je to vyrobek DM, jsem spokojena, nepadaji me vlasy a ani nemam lupy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli můžu poradit, tak aviváž úplně přestaňte používat. Byla jsem na proškolení a od aviváže se už upouští, jestli jste si všimli, tak už ani neběží tolik reklam na avivážní přípravky jako dřív. Lepí totiž vlákno a tím z bavlny dělá neprodyšný silon, když to řeknu hodně polopatě.
Jinak souhlasím s levnými a kvalitními výrobky z Lidlu, skvělá je řada W5, toaletní papír, vložky, jsem spokojená i s většinou potravin.
Momentálně v Tetě mají akci na pasty Vademecum, stojí 19,90 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes mi chválila kamarádka prací prášek Rex soda efect,almond milk.I ponožky černé od země jí vypral do běla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aprazanda píše:
Tak jestli můžu poradit, tak aviváž úplně přestaňte používat. Byla jsem na proškolení a od aviváže se už upouští, jestli jste si všimli, tak už ani neběží tolik reklam na avivážní přípravky jako dřív. Lepí totiž vlákno a tím z bavlny dělá neprodyšný silon, když to řeknu hodně polopatě.
Jinak souhlasím s levnými a kvalitními výrobky z Lidlu, skvělá je řada W5, toaletní papír, vložky, jsem spokojená i s většinou potravin.
Momentálně v Tetě mají akci na pasty Vademecum, stojí 19,90 Kč.
Omlouvám se za OT, ale chci se zeptat ohledně té aviváže. Co dáváš místo toho, jestli vůbec něco? Přeci jen je prádlo po aviváži měkčí. Market psala jabl. ocet, k čemu to je dobré? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jablečnej ocet nebo normální ocet je na změkčení prádla a pak je to taky dobrý pro pračku, nepotřebuješ pak Calgon. Já ho nepoužívala nikdy a pračka mi bez problémů jede skoro 8 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarketaJ píše:
Jablečnej ocet nebo normální ocet je na změkčení prádla a pak je to taky dobrý pro pračku, nepotřebuješ pak Calgon. Já ho nepoužívala nikdy a pračka mi bez problémů jede skoro 8 let.
Díky za tip ![]()
Koukala jsem, že už tady o tom ženský debatily, taxem to pročetla a určitě vyzkouším.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adélko, nedávám na závěr nic. Nikdy jsem aviváž nepoužívala, jelikož mi nikdy žádná nevoněla, jsem na hrubší prádlo zvyklá. Takže je vlastně náhoda, že aviváž nepoužívám, není to až na základě toho proškolení. Ale už jsem poučila celou svou širokou rodinu..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a v Lidlu mají i napodobeniny Mars a Snickers a jsou taky dobrý.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
k tomu octu
normalni ci jablecny chapu ,, ale jak to pak voni? citite napr praci prostredek nebo ocet nebo pak vubec nic ? jen me to zajima:-)
jinak ja rada nakupuju v kauflandu levne vetrnicky mrnave
0 v krabicce v tech chladicich pultech,,
v dm miluju jejich peeling na plet i masky na vlasy i oblicej ,, a vubec plno veciiii ,, i pro mimi jako je jidlo dm pro dite :-0 )
taky do susicky maji za super cenu levne a krasne voni ubrousky ,,
koupila jsem taky ubrousky na nabytek co prodava pronto o polovinu levnejsi od jejich znacky a super
jinak Allverde je super od dm ,, a jejich akce no proste NO COMMENT
0
- načítám...
- Citovat
- Zmínit