Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky ma na vas dotaz. Budeme se s pritelem brat a potrebujeme vymyslet hlavni chod na svatebnim menu. Jake jste meli vy? Date mi nejake tipy prosim? ![]()
@hvězdička91 Maso 3 barev, několik příloh, salát…každý si vybral, co měl rád. Známá měla raut s teplým a studeným jídlem, bylo to taky super, takové uvolněnější, nesvázané. Každý zobnul co a kdy chtěl.
@BaMaK to nezni spatne
a my prave jdeme na obed do restaurace a pak budeme slavit na zahrade a budeme grilovat, chlebicky atd
dekuji za tip ![]()
My jsme měli klasiku polívku s knedlíčky a druhý, šťouchaný brambory na bylinkách s kuřecím v listovém těstíčku se sezamem. Chtěli jsme jídlo jak pro starší tak pro malé děti. Všichni si chválili
@sarunka003 my mame prave 2leteho syna tak taky prave aby to mohl to jsem zapomela napsat ![]()
My jsme měli klasiku
předkrm kuřecí koktejl, pak polévka s játrovými knedlíčky a svíčková na smetaně. A doma pak občerstvení - studené, teplé, sladké a slané
@hvězdička91 Možná bych si vybírala podle doporučení, co v konkrétní restauraci dělají nejlépe. Klidně bych si před grilováním uměla představit jenom těstoviny s lososem, nebo salát…ale záleží i na hostech, jestli budete mít 30 motorkářů nebo baletní školu ![]()
Vzhledem k tomu, že já maso ne, doporučuju se taky porozhlídnout po hostech, zda se tam nevyskytuje někdo takový (a třeba i s dietou, cukrovkou, ne jen že si vymýšlí). Můžu ti říct, předkrm šunka, polívka, játrovka, guláškovka, hlavní chod svíčková nebo vepřo knedlo, a jak se to podává postupně dvě hodiny, já jsem vždycky hladová jak vlk, a moje porce jde do kšá. To je mít s sebou pro jistotu v kabelce nějakou sušenku nebo něco. ![]()
Příspěvek upraven 23.03.15 v 13:43
@hvězdička91 jo mohl, jedl to můj 1,5 letý syn taky. Ale popravdě nadlábl se polívky a druhému moc nedal. Oni ty děti toho moc nesnědí, když tam uvidí dobroty a cukroví ![]()
@BaMaK tak motorkare mit nebudem
tak v te restauraci jsou dost solidni takze si muzu rict sama co chci nechat udelat
tak knedlickovou polevku budeme mit urcite ale to dalsi… Dala bych si od kazdeho trochu co tu vsechny pisete
ale to bohuzel nejde ![]()
@Emilie tak nikdo takovy nastesti neni znam je vsechny moc dobre bude nas jen 10 a jedno z toho je nas syn ![]()
My měli taky klasiku. Předkrm, hovězí vývar a svíčkovou. A večer raut. Záleží, kolik budete mít lídí, protože rychlost při přípravě a roznášení jídla je zásadní. Pokud je to nějaká omáčka, která je v hrnci, jde to celkem rychle. Pokud je nějaký steak, tak je to trochu zdržení. A stává se, že jedna část je už po jídle a druhá teprve čeká. Ale každopádně je to jen tvůj den, takže si to naplánuj podle sebe.