Tipy na svatební menu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.3.15 13:34

Tipy na svatebni menu

Ahoj holky ma na vas dotaz. Budeme se s pritelem brat a potrebujeme vymyslet hlavni chod na svatebnim menu. Jake jste meli vy? Date mi nejake tipy prosim? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
23.3.15 13:36

@hvězdička91 Maso 3 barev, několik příloh, salát…každý si vybral, co měl rád. Známá měla raut s teplým a studeným jídlem, bylo to taky super, takové uvolněnější, nesvázané. Každý zobnul co a kdy chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 13:37

@BaMaK to nezni spatne :palec: a my prave jdeme na obed do restaurace a pak budeme slavit na zahrade a budeme grilovat, chlebicky atd :) dekuji za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
23.3.15 13:38

My jsme měli klasiku polívku s knedlíčky a druhý, šťouchaný brambory na bylinkách s kuřecím v listovém těstíčku se sezamem. Chtěli jsme jídlo jak pro starší tak pro malé děti. Všichni si chválili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.3.15 13:39

My jsme měli klasiku. Svíčkovou na smetaně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.3.15 13:39

Měli jsme klasiku - svíčkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 13:40

@sarunka003 my mame prave 2leteho syna tak taky prave aby to mohl to jsem zapomela napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.3.15 13:41

My jsme měli klasiku :-D předkrm kuřecí koktejl, pak polévka s játrovými knedlíčky a svíčková na smetaně. A doma pak občerstvení - studené, teplé, sladké a slané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355

@hvězdička91 Možná bych si vybírala podle doporučení, co v konkrétní restauraci dělají nejlépe. Klidně bych si před grilováním uměla představit jenom těstoviny s lososem, nebo salát…ale záleží i na hostech, jestli budete mít 30 motorkářů nebo baletní školu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Vzhledem k tomu, že já maso ne, doporučuju se taky porozhlídnout po hostech, zda se tam nevyskytuje někdo takový (a třeba i s dietou, cukrovkou, ne jen že si vymýšlí). Můžu ti říct, předkrm šunka, polívka, játrovka, guláškovka, hlavní chod svíčková nebo vepřo knedlo, a jak se to podává postupně dvě hodiny, já jsem vždycky hladová jak vlk, a moje porce jde do kšá. To je mít s sebou pro jistotu v kabelce nějakou sušenku nebo něco. :roll:

Příspěvek upraven 23.03.15 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552

@hvězdička91 jo mohl, jedl to můj 1,5 letý syn taky. Ale popravdě nadlábl se polívky a druhému moc nedal. Oni ty děti toho moc nesnědí, když tam uvidí dobroty a cukroví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 13:46

@BaMaK tak motorkare mit nebudem :lol: tak v te restauraci jsou dost solidni takze si muzu rict sama co chci nechat udelat ;) tak knedlickovou polevku budeme mit urcite ale to dalsi… Dala bych si od kazdeho trochu co tu vsechny pisete :lol: ale to bohuzel nejde :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 13:47

@Emilie tak nikdo takovy nastesti neni znam je vsechny moc dobre bude nas jen 10 a jedno z toho je nas syn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 13:48

Holky jste moc hodne vsem dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 13:50

My měli taky klasiku. Předkrm, hovězí vývar a svíčkovou. A večer raut. Záleží, kolik budete mít lídí, protože rychlost při přípravě a roznášení jídla je zásadní. Pokud je to nějaká omáčka, která je v hrnci, jde to celkem rychle. Pokud je nějaký steak, tak je to trochu zdržení. A stává se, že jedna část je už po jídle a druhá teprve čeká. Ale každopádně je to jen tvůj den, takže si to naplánuj podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný