Co pětileté k narozeninám

1074
18.3.15 09:27

co pětileté k narozeninám

Ahoj, prosím o radu nebo nějaký tip- dcerce bude pět v dubnu- my jí koupíme koloběžku( kolo už má),jenže nejsem schopná vymyslet, co mají koupit naši pro ní…díky za každý správný tip:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mufina
18.3.15 09:34

Dceři bude 5 na konci března, dostane od nás foťák a hodinky, od našich dostane tablet a od tchánů lego.

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
18.3.15 09:35

U nás to bylo lego, lego a zase lego, potom knihy a nějaké blbinky typu náramky, řetízky, sponečky…
edit: Naše malá má narozky hned po vánocích, takže to musíme dělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.3.15 09:41
@Mufina píše:
Dceři bude 5 na konci března, dostane od nás foťák a hodinky, od našich dostane tablet a od tchánů lego.
:-O už dáte foťák a tablet? :think:

U nás válec-auto Bruder, pak možná Magformers-další :think: potřebuje větší kolo, ale to uvidím, jak se domluvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.3.15 10:05

@kozisek My jsme dali foťák předloni, ke čtvrtým narozeninám. Je pro děti, odolný proti pádu a vodotěsný, už dvě léta jsme s ním užili dost legrace a máme pěkné fotky z bazénů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.3.15 10:09

@Karleon Tak my to bereme tak, že jsou to pořád děti a jsou věci, které by zatím mít nemusely, já dostala první foťák k plnoletosti, necítím se nijak ochuzená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.3.15 10:12

@kozisek No vidíš, moje dcera ho dostala ve čtyřech letech a přinesl jí spoustu radosti a zábavy. Někdo ho dá ve čtyřech letech, jiný v osumnácti a obě varianty jsou správné, pokud to tak cítíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
18.3.15 10:20

My jsme dali dceri k 5.narozeninam princeznove saty, knizky a nove cd kasparka v rohliku.Od babicek dostala obleceni a predplatne slunicka :)

• Citovat
  • Upravit
5638
18.3.15 10:25

Je, diky za napad s fotakem :kytka: ja kdyz fotim, ditko chce taky… my treba vubec nevedeme zase lego, u nas nezajem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.3.15 10:26

Ty jo, já jsem asi z doby kamenné, ale v pěti letech tablet, foťák a ak je docela hard.. 8o

Jinak zakladatelko, záleží, co ji baví, jestli ráda maluje, tak nějaké malovací potřeby - pastelky, skicák, omalovánky,… atd.. Nebo třeba puzzle, lego, knížky, panenka… Já jako dítě byla úchylná na takové ty třpytivé gelové tužky, bločky, nálepky a tak :mrgreen: ale to už je dneska asi pasé..
Pak třeba nějaký ty sponečky… A jak psala @Luisa79, i nějaké to předplatné nemusí být špatný nápad:) Třeba i čtyřlístek nebo tak..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
18.3.15 10:28

Jinak vim, ze u nas by udelalo radost zive zviratko, morce, kralik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
18.3.15 10:31

Když jí dáš v pěti foták, tablet, tak v 18 dostane barák, auto?… Já to asi taky nepochopím tyhle dárky :-) ale každého věci, když na to děti jsou :-)… My dáváme, lego, panenky, barbíny, plyšáky, omalovánky, pastelky, různě věci pro tvoření, knížky, sponečky, řetízek, prstýnek :-).. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
18.3.15 10:41

Já uvažuji pro 5 letého o nějaké společenské hře možní Osadníky junior, ale dál jsem zcela vygumovaná. Má někdo nápad co pro kluka? Aut máme dost, stavebnic, puzzlí a výtvarných potřeb taky. Ještě ze školky přišel s transformerem, ale to vůbec nemám přehled jaký by byl dobrý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.3.15 10:46

@svituska
přesně, říkám si to samé… Já mám v plánu třeba vlastní počítač k patnáctinám, jakože při nástupu na střední… Mobil třeba v 10-ti (já dostala k 15, když jsem začla dojíždět do školy, ale dnes už je jiná doba) :) ale jsou to mé plány. Člověk míní, život mění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
18.3.15 10:49

@Lejaa Asi tak no, přijde mi, že místo toho aby běhali venku s kamarády, tak s kamarády řeší jakou supr hru si stáhnou, ale je to dobou no :)… abys za chvíli nezakládala diskuzi, jaký tablet se hodí pro šestiletou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný