Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky těhulky, chtěla jsem se zeptat jestli jste měli podobný „problémy“ před porodem jako já. Dneska jsem 38+5 a od včerejška mě hrozně tlačí na stydkou kost a šílím na kyčle
přitom bříško mám ještě dost nahoře
měla jste to taky některá?
Neboj, to je absolutně normální, mě bolela stydká kost už snad 2 měsíce před porodem a chodila jsem jak kačena.
kdyby to aspon signalizovalo blížící se porod a mohli mě každou chvíli vzít bolesti
ale takhle je to otrava ![]()
tak mám občas takový tlak… a to jsem teprve 36+5 takže je to asi normální
![]()
Je to naprosto normální, ta stydká kost se „roztahuje“, aby hlavička lépe prošla. U minulého těhotenství jsem to cítila snad 2 měsíce předem a je to normální.
smajlicek90 píše:
kdyby to aspon signalizovalo blížící se porod a mohli mě každou chvíli vzít bolestiale takhle je to otrava
jejda, nestraš, mě to už bolí asi 2 týdny, že občas chodím nejen jak kačena, ale hlavně u toho málem slzím bolestí, ale porod ještě teda ne, to je u mě trošku brzy…
ale ty už to máš za pár, já si ještě asi trošku potrpím…ale naštěstí moc chodit nemusím, tak se to dá vydržet…
mě právě překvapuje, že tady holky píšou, že to měly třeba dva měsíce před porodem myslela jsem, že to je až takhle u konce…tak zase nic
už bych totiž ráda měla malýho u sebe a porod za sebou ![]()
Taky mě bolí stydká kost a to jsem 30tt.
Neboj určo už brzo porodíš ![]()