Tlak na stydkou kost :-(

819
30.4.11 14:50

tlak na stydkou kost :-(

Ahojky těhulky, chtěla jsem se zeptat jestli jste měli podobný „problémy“ před porodem jako já. Dneska jsem 38+5 a od včerejška mě hrozně tlačí na stydkou kost a šílím na kyčle :-? přitom bříško mám ještě dost nahoře 8-o měla jste to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
30.4.11 14:53

Neboj, to je absolutně normální, mě bolela stydká kost už snad 2 měsíce před porodem a chodila jsem jak kačena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.4.11 14:56

kdyby to aspon signalizovalo blížící se porod a mohli mě každou chvíli vzít bolesti :-D ale takhle je to otrava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.4.11 15:40

tak mám občas takový tlak… a to jsem teprve 36+5 takže je to asi normální :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.5.11 09:48

Je to naprosto normální, ta stydká kost se „roztahuje“, aby hlavička lépe prošla. U minulého těhotenství jsem to cítila snad 2 měsíce předem a je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
2.5.11 14:28
smajlicek90 píše:
kdyby to aspon signalizovalo blížící se porod a mohli mě každou chvíli vzít bolesti :-D ale takhle je to otrava :think:

jejda, nestraš, mě to už bolí asi 2 týdny, že občas chodím nejen jak kačena, ale hlavně u toho málem slzím bolestí, ale porod ještě teda ne, to je u mě trošku brzy…
ale ty už to máš za pár, já si ještě asi trošku potrpím…ale naštěstí moc chodit nemusím, tak se to dá vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.5.11 22:35

mě právě překvapuje, že tady holky píšou, že to měly třeba dva měsíce před porodem myslela jsem, že to je až takhle u konce…tak zase nic :-D už bych totiž ráda měla malýho u sebe a porod za sebou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
3.5.11 14:16

Taky mě bolí stydká kost a to jsem 30tt.
Neboj určo už brzo porodíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky