Tlak v břiše

287
19.5.13 12:00

tlak v břiše

Zdravím maminky..Jsem v 25.tt a od rána cítím, v bříšku takový tlak..Taky mám pocit, že mi od rána chvílema tvrdne bříško..Jsem prvorodička a tohle se mi stalo poprvé, tak se chci zeptat jestli se to stává normálně, nebo ne..Nemylím si, že by to byl předčasný porod nebo něco takového..Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Veronikka
19.5.13 13:01

Je to úplně normální, taky jsem to měla, teď jsem ve 39.tt a je to už mnohem častější

• Citovat
  • Upravit
4232
19.5.13 15:13

No me to dnes v noci probudilo - silny tlak v podbrisku, brisko tvrde jako kamen. Po hodine pravidelneho tvrdnuti a povolovani jsme radsi jeli do porodnice - diagnoza vzhledem k 23.tt hrozici potrat, i kdyz cipek je nastesti uzavreny, ale mekci a zkraceny. Do konce tehotenstvi budu na neschopence s klidovym rezimem. Takze na to pozor a kdyby se to nejak stupnovalo, radeji si zajdi k Mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
20.5.13 14:02

@mikkeilla Tlak v podbříšku a tvrdnutí břicha je normální, když to řekneš gyndaři, určitě Ti dá magnésko na úlevu, to by ti mělo trochu ulevit. Jinak už se to bude jen stupňovat, já jsem 37tt a už se těším na porod, podbříšek a tvrdnutí bříška jsou už součástí mého života :zed: čím víc Ti miminko bude růst, tím budeš mít větší tlaky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí