Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj večera se mi točila hlava, u vstávání a při lehnuti, jen chvíli pak už ne, pak sem se nechtic praštila do hlavy nad spánek, nic mi nebylo. Dnes ráno mě začala trochu bolet hlava ale jen malinko ale hrozně mě bolely oči takový hrozný tlak v očích ne přímo hlava, hlava se mi teď nemota, přišlo mi že jsem celkové slabá taková jak pytlem praštěná, ten tlak a bolest v ocich byl hrozný, pak jsem šla ven a celkem to přešlo hlava se netoči a tlak v očích už taky není nijak velký jen trošku takové unavené, brala jsem novalgin. Trošku sejdem cítím slabé a vše mě bolí ale mám berle tak to může být i namozene.Ja ale právě hned začnu panikařit má panické úzkosti, mám právě strach s krvácení do mozku, tím že sem se praštila včera do hlavy, a dnes ta slabost a ten tlak v očích, na zvracení mi není a teď je mi i líp už ale stejně se bojim šla bych na pohotovost pro jistotu ale nevím ať se mi tam nevysmejou, když je mi teď líp. Ma někdo podobnou zkušenost vždy hned se bojim krvácení do mozku. děkuji snad za uklidnění
Ztoho tlaku v očích sem měla i jakoby rozmazané vidění jak přes clonu už jeto lepší skoro není, asi cca 4 dny jsem moc nejdla že stresu a ani moc nepila prostě to nešlo vůbec tak si říkám jestli třeba to nemůže být i tím ale to je asi blbost že? dnes sem už jedla vcelku normálně konecne
Myslíte že kdyby to bylo krvácení že by to nepřešli po novalgin mám právě strach že když sem ho vzala tak to polevilo ta bolest ale právě třeba krvácení můžu mít a tím novalginem to nepoznám myslíte že Ital byto bolelo nebo jak by už nepůsobil tak byto bolelo zas hodně děkuji
S krvácením do mozku po praštění včera už byste asi nepsala.
Ty tlaky mívám občas taky, bolí to za očima jako čert. Bývá to často kvůli zaostřování. Koukáte na displej telefonu, notebooku, pak na televizi a střídáte to. Nebo to je od krční páteře. Podle mě to není nic vážného a chce to klid a čekat, až se to zlepší. Ono beztak asi ani nic jiného nepomůže a doktoři by vám maximálně doporučili prášky na mírnění bolestí.
Jj snad jo jen já právě jak mám ty panické uzkosti tak hned panikařim jestli mi něco nemohlo prasknout v hlavě a krvácení atd, jeto hrozně.
Pořád jemu tak slabé a občas jakoby závrať, ale možná že jeti i že strachu teď, právě to pak nepoznám
@Kiki361 píše:
Pořád jemu tak slabé a občas jakoby závrať, ale možná že jeti i že strachu teď, právě to pak nepoznám
Se uklidněte. Kdyby to bylo něco vážného, tak je možná po vás.
Málokdy je to vážný problém. Až se to bude opakovat, tak zjistíte, že to není nic vážného a je to kvůli špatnému držení těla, únavě očí, krku apod. Chce to klid.