Tlak v uších a hlavě

3241
11.11.07 19:09

Tlak v uších a hlavě

Ahoj holky, prosím o radu. Už asi 4 dny mě trápí nesnesitelný tlak(nebo přetlak) v uších, který se šíří do krku(šíje)a potažmo do celé hlavy, mám ji jako přetlakový hrnec, jen vybuchnout. Nevíte někdo, co s tím? Díky katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
12.11.07 11:51

Já měla něco podobného a bylo to od páteře, doporučuju zajít na rehabko nebo k chiropraktikovi
Mě to pomohlo náramně, okamžit úleva, jen to před tím musel cca 15min nahřát lampou, jak jsem to měla zatuhlý. Je dobrý jít s tím hned, právě aby se ty svaly okolo nedostaly do křeče.
Tak ať to brzo přejde

Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.1.08 22:14

Ahoj, zkus ušní svíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ashlee1121
22.4.10 18:28

Tlak v ušich a hlavě

Ahojky,ja pocitujem to iste už dlho,nejvic když si lehnu na břicho a nekdy mi delá i to,že z ničeho nic mi vyšoupne nárazove od šije do hlavy tlak,nebo neco takovýho,jak kdyby se mi tam neco v hlave hnulo,sa uplne nalekam a rozklepu se..taky se mi delaji závrate..nevim co s tým delat.

• Citovat
  • Upravit
almondka
25.8.10 13:18

Mam to same a je to od patere, pomuzou Ti na neurologii, ale jeste lepsi je, pokud mas dobreho masera, zajdi si na masaz krcni patere. Je to okamzita uleva :-)

• Citovat
  • Upravit
Čendas
9.11.11 12:57

Tlak v hlavě a hučení v uších

Dobrý den, je mi 28 let, mam občas trochu lehce zvýšený tlak 140 na 90, ale jiné zdravotní problémy jsem neměl.Už před 4 měsíci jsem měl v práci při chůzi do schodů do 2 patra, takže nic namáhavého, zatmění před očima, tlak v hlavě, skoro na omdlení a rychlé bušení srdce, pomohl klid a studená voda.Od té doby nic, ale teď před týdnem znova, ale těsně před tímto zachvatem jseem nějak nemohl mluvit a přemýšlet, pak jako kdybych neovládal pravou tvář a pak nastal zachvat, trvalo to asi 2 hodiny než mi bylo dobře a bylinkový čaj na nervy a spánek. Teď se to opakuje častěji, nevím co to je, byl sem u doktora, popsal jsem to a ten mi předepsal Bisoprolol-ratiopharm 5mg, 1×1 tabůeta denně. Vzal sem si ten prášek, ale je mi z něj těžko a bolí mě u srdce :-( Jestli někdo ví a nebo mi poradí budu moc rád, děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Lullee
28.11.11 18:52

Ahojky tohle podobne jsem mela taky, k tomu jsem zacala mit prekolapsovy stavy… Vsechny testy dopadli dobre a me rekli ze to je psychicky zhrouceni .. Jestli jsi mel nejaky stres tak se mohl projevit taktoi se zpozdenim .. Kdyz se ti to zase objevi tak zkus dychat zhluboka funguje to… Zkus zajit k jinemu doktorovi… Nebo k psychologovi… Hlavne se tomu nesmis poddavat. Preju hodne stesti :) ;)

• Citovat
  • Upravit
Mik k
23.2.12 11:00

kam k chiropraktikovi

Ahoj, můžu se zeptat, kam k chiropraktikovi? A jestli jsou i nějaké organizace, kde za to nemusím zaplatit obrovskou sumu? Díky. M.

• Citovat
  • Upravit
annamoorka
2.4.13 19:53

tlak v uších

Ahojky…já to mám taky a před rokem jsem měla takový trošku kolaps, odvezli mně do nemocnice…týden hospitalizace a diagnoza - uzkostné deprese s panickou atakou…ten tlak v uších je právě ta úzkost a vnitřní tlak ze stresu… aspoň u mně… musím brát léky a chodit na psychoterapie. :,(

• Citovat
  • Upravit
annamoorka
2.4.13 19:55

Ahojky…já to mám taky a před rokem jsem měla takový trošku kolaps, odvezli mně do nemocnice…týden hospitalizace a diagnoza - uzkostné deprese s panickou atakou…ten tlak v uších je právě ta úzkost a vnitřní tlak ze stresu… aspoň u mně… musím brát léky a chodit na psychoterapie. takže se neboj a neber to špatně, ale je potřeba zajít na psychiatrii kde si poradí, dobře to znají a léků je dnes spousta. A psycholog je velmi důležitý co nejčastěji. Chodím každý týden. hodně štěstí! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
annamoorka
2.4.13 19:56
@Čendas píše:
Dobrý den, je mi 28 let, mam občas trochu lehce zvýšený tlak 140 na 90, ale jiné zdravotní problémy jsem neměl. Už před 4 měsíci jsem měl v práci při chůzi do schodů do 2 patra, takže nic namáhavého, zatmění před očima, tlak v hlavě, skoro na omdlení a rychlé bušení srdce, pomohl klid a studená voda.Od té doby nic, ale teď před týdnem znova, ale těsně před tímto zachvatem jseem nějak nemohl mluvit a přemýšlet, pak jako kdybych neovládal pravou tvář a pak nastal zachvat, trvalo to asi 2 hodiny než mi bylo dobře a bylinkový čaj na nervy a spánek. Teď se to opakuje častěji, nevím co to je, byl sem u doktora, popsal jsem to a ten mi předepsal Bisoprolol-ratiopharm 5mg, 1×1 tabůeta denně. Vzal sem si ten prášek, ale je mi z něj těžko a bolí mě u srdce :-( Jestli někdo ví a nebo mi poradí budu moc rád, děkuji :-)
Ahojky…já to mám taky a před rokem jsem měla takový trošku kolaps, odvezli mně do nemocnice…týden hospitalizace a diagnoza - uzkostné deprese s panickou atakou…ten tlak v uších je právě ta úzkost a vnitřní tlak ze stresu… aspoň u mně… musím brát léky a chodit na psychoterapie.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex