Tleskání rukou u batolete

150
20.9.16 14:59

Tleskání rukou u batolete

Dobrý den, můj dotaz je trochu trapný..nicméně se musím zeptat, mam 16 měsíční ditko a to obcas tleska rukama..kdyz ma radost, ale někdy jen tak..zničeho nic..četla jsem, ze to muze byt i nějaký neurologicky problém…trosku me to vyděsilo..uz jiných deti jsem si toho nikdy nevšimla..dělaly/dělají to vaše deti v tomto veku také?

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
20.9.16 15:04

Syn to dělal hodně často. Ja ho to i učila, vždy když se jemu nebo mne neco povedlo, tak jsem tleskala. Nikdy mne nenapadlo, ze by to bylo špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
20.9.16 15:05

Kluk si taky zatleská, když se mu něco povede. my jsme mu tleskali, tak se to taky naučil.
Už v tomhle věku ví, že nikdo ho tak dobře nepochválí, jako když se pochválí sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.9.16 15:06

Jj to taky udělá, kdyz se mu něco povede..ale pak to treba dela jen tak..kdyz jede v kočárku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.9.16 16:13

Ignorujte články o tom, co všechno může být na dítěti špatně. Chodíte na pravidelné kontroly a pediatr by si přípandých neurologických problémů všiml.

Schválně si to zkuste. Postavte se do pokoje, kde budete sama, zavřete dveře rozpřáhněte a pořádně zatleskejte. Vždyť to je prima pohyb a zvuk a vůbec to je docela zajímavé. Tak přesně proto to dělá i vaše dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
20.9.16 16:58

Třeba v tom kočárku zahlédne něco, co se mu líbí, má z toho radost, tak si zatleská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
20.9.16 19:40

@minimoni jasně, tleska si kdy se mu zachce. Je mu 14 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí