Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Mám otázku…udělala se mi nehezká piha nebo spíš nehezká tmavá skvrna v pize a začínám mít trochu strach, zdali se nemůže jednat o rakovinu kůže. Máte někdo zkušenosti? Nebo podobný výrůstek na těle? Mám se raději objednat na kožní nebo se uklidnit a přestat googlit kraviny na interneru?😁 Přikládám foto a budu ráda za každý názor.
@Pepinaxxx jdi na kozni ne? Stejne se ma jednou rocne chodit na prevenci s pihama, kdys byla naposledy?
Mam podobnou,,mrchu" a je to v pohodě ale stejne ti doporučuji jit na kontrolu znamenek vsech.
@DandátkoP cca před půl rokem, ale to tam ta skvrnka nebyla, objevila se ze dne na den. Nejdřív jsem to ani neřešila, mám spoustu pih a znamének a každé je trochu jiné, ale pak jsem začala googlit a dostala jsem trochu strach.
@Pepinaxxx radsi bych sla, s pihama neni dobry si zahravat. Kontrolu jsi mela, to je dobre, pri nejhorsim se to vcas vynda a bude to ok. ![]()
Hlavně to neřeš přes google. To si pak člověk najde všechny nemoce.
@Pepinaxxx v te tmave tecce mam chup
ale mam jednu pihu celou do cerna a ta se jim nelibi a hlidaji me. Objednej se někam ja byla v Praze v nemocnici zdarma
Změna barvy, nepravidelne zbarvení, nepravidelný tvar, vystupování, svědění, bolestivost, krvácení to je vždycky podezřelé anje lepší s tím zajít na kontrolu…
@DandátkoP ahoj, mohu se zeptat, jak ti to dopadlo? Řeším v podstatě to samé. Už jsem si volala na kožní a nedávno jsem byla na kontrole cca 4 měsíce, ale cerna tečka v pize se mi objevila v podstatě ze dne na den. Dekuji.
@Pepinaxxx Ahoj, můžu se zeptat jak dopadla návštěva u kožního?