Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj dámy,
ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s tmavě hnědou menstruací? Ještě jsem se s tím nesetkala, až nyní poprvé. Menstruuji už čtvrtý den, mám to slabší než obvykle a opravdu barva tmavě hnědá. Je sice pravda, že si díky hormonálce nedělám menstruační pauzy každý měsíce, teď po třech, ale docela by mě zajímalo, proč se tohle děje. Dříve to bylo bez problémů.Díky za rady
Jak dlouho beteš antikoncepci? Mě po nějaké době braní taky začala vypadat MS takto, červenou krev jsem prakticky neměla. Bohužel u toho zůstalo i po vysazení antikoncepce a nemohla jsem kvůli tomu otěhotnět.
Já jsem měla tmavě hnědou už od své první menstruace. Občas spojenou s kusy sražené krve. Asi je to normální, žádný zdravotní problém nemám.
Ahoj dámy,
ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s tmavě hnědou menstruací? Ještě jsem se s tím nesetkala, až nyní poprvé. Menstruuji už čtvrtý den, mám to slabší než obvykle a opravdu barva tmavě hnědá. Je sice pravda, že si díky hormonálce nedělám menstruační pauzy každý měsíce, teď po třech, ale docela by mě zajímalo, proč se tohle děje. Dříve to bylo bez problémů.
Díky za rady