Tmavé kruhy pod očima

Anonymní
19.6.19 17:15

Tmavé kruhy pod očima

Ahoj, jdu si pro radu od těch, kteří s tím bojují stejně tak jako já. Je mi 23 a mám příšerně kruhy pod očima. Nikdo v rodině to tak jako já nemá. Už jsem zkoušela všechno možné vč. Správného pitného režimu, spánkem to taky není. Objevilo se to pod druhém porodu. Vypadám jak nemocná. Na jednom oku je větší kruh než na druhém. Vůbec to nevypadá hezky. Když si nestihnu napatlat zesvetlujici korektor, tak na mě lidi koukají fakt divně. Pytle mi tam zůstávají, ani vychlazena lžička nepomůže. Chci se jen zeptat, kdo s tím bojuje a co se vám nejlépe osvědčilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21608
19.6.19 18:01

Nemáš problémy s játry? To se projevuje i takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
19.6.19 18:03

Jak tu někdo psaal..kruhy pod očima jsou játra ledviny a i plíce…co tak detox,,,? dostatečně pít vodu, pytlíky od čaje na oči, nebo okurky..takové ty babské rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
19.6.19 18:50

Kdysi jsem někde četla, že je to od ledvin. Zkusila bych bylinkové čaje na detox těla. Je na to fajn kopřiva. Když tak mrkni na netu na nějaké články.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
19.6.19 18:56

Nemas malo zeleza? takhle se projevuje i anemie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
19.6.19 21:26

Anemie. To by vypadalo i na to zhorseni po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.19 19:43
@Jana525 píše:
Nemas malo zeleza? takhle se projevuje i anemie

Mám také kruhy kolem očí, v podstatě celý život a anémií to není, tu nemám. Prý jsou to ledviny nebo nadledvinky, netuším.

• Citovat
  • Upravit
26
5.8.19 18:42

Pokud máte zájem, poradím Vám co na kruhy pod očima. Jde o masku na obličej s aktivním roztokem a následnou bylinnou esenci. Mně toto moc pomohlo. Pokud chcete vědět více, napište mi prosím zprávu. Nechci, aby se zde namnožily komentáře škodolibých kecalek ;) Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.19 10:06

Ahoj, je mi 28 a po druhém porodu se mi objevily šílené tmavé šedohnědé kruhy pod očima. Pod jedním okem je to horší a taky se mi ve stejné době začaly dělat výrazné vrásky pod očima. Dávám si už dlouho olejíček s koenzymem Q10, kyselinou hyaluronovou, ale vůbec to nepomáhá. Anemii jsem po porodu měla (hgb 80), ale beru železo a jím hodně řepy, tak by to snad mělo být relativně dobré. Od porodu uplynuly už 2 měsíce a pořád se mě někdo ptá, jestli mi není špatně nebo jestli jsem brečela. :roll: Cítím se přitom docela dobře a i spánku nemám vyloženě nedostatek - spím cca 6 hod denně. Piju kolem 2 litrů denně, převážně čaje (neslazené). Čím by to mohlo být a co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
24.10.19 10:12

Budeš muset počkat, no, je možné že za to můžou hormony - určitě dál užívej to železo, případně si nech vyloučit problémy se štítnou žlázou.

A patlej na to ocutein gel, třeba to pomůže. Nebo nějaké sérum s vitamínem C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.10.19 12:18

Ja mela taky kruhy pod ocima. I otoky. Z nocniho vstavani k detem. Muzes mit i oslabena jatra. Piju caj s ostropestrcem a pouzivam ocni masky s esencialnim olejem. Vysledky uz vidim. Otoky jeste trochu mam, ale ty kruhy uz zmizely. Myslim si, ze se toho zbavim uplne, az budu spat neprerusovane. Treba by ti to taky pomohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.19 15:56

@Adrina1 Díky. A ten ostropestřec můžu i při kojení? Nevím, jestli to pak neodplavuje toixny do mlíka??? Jaký olej v těch maskách je? Já používám na obličej arganový olej a je fajn, ale na kruhy to nepomáhá. A spánek mívám často i brz přerušení, max se budí za celou noc 1×, nakojím a spím dál (spíme spolu v posteli).
@Ou Děkuju, už jsem si to koupila a je to minimálně příjemné při aplikaci. Na výsledky jsem zvědavá. Zkusím možná zařadit i víc Céčka do stravy.
Teď jsem koukala na fotky, že podobné (ale ne tak hrozně tmavé) kruhy jsem měla i po prvním porodu asi 3 měsíce a trochu ještě tak do půl roka. Akorát tehdy jsem to přisuzovala opravdu nevyspání, protože prvorozené dítě se budilo co hodinu. Ale asi to teda budou i hormony…

• Citovat
  • Upravit
225
24.10.19 19:08

Ne, tak silny caj neni pri kojeni vhodny.. ty ocni masky s esencialnim olejem jsou od tiande. Obrazek ti muzu kdyztak poslat do sz, at nedelam reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.2.23 19:51

Ahojky, zmizely vám ty kruhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie