Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Pokud se vám líbí, tak klidně. Já dávala růžovou, protože se na tu naši princeznu těšíme a prostě chceme typicky holčičí. Pro manžela je to 4. a poslední dítě a konečně holka. ![]()
@aanysek proc by ho nemohla mit i holcicka? Za me klidne
a ro doma jednu princeznu mam ![]()
@aanysek Ahoj, je to moc krásná barva a klidně si to pro holčičku představit dokážu ![]()
@aanysek jo klidně i pro holčičku, je to moc pěkný vzor, já bych jí teda do toho dala v růžovém bodýčku ![]()
dnes jsem viděla holčičku v tmavěmodrém sporťáku trošku kombinovaného s bílou, holčička měla také nějaké tmavší oblečení - vypadalo to moc hezky
Miminu to bude srdečně jedno.
Kdyby to trhalo žíly tobě, přidej ji k tomu treba růžového usinacka.
Miminku je to srdečně jedno, pokud se to líbí vám, tak proč ne ![]()
@aanysek Jooooo
hned bych do toho sla
krasne..modra, zelena dokonce i cerna v kombinaci s nejakou barvou
skvele ![]()
Mně se líbí i na holku. Růžové si, myslím, užije na ostatních hadřících.
Ne, miminko vám z toho uteče. Pardon, ale doufala jsem, že tohle dělení barev už je přežitek
modrá je hezká, líbí se vám, tak to udělejte modré
Moc díky za reakce. My zatím vybíráme neutrální výbavu (nevíme pro koho bude
) a tahle látka nám přijde krásná, ale už jsem se v blízkém okolí setkala s názorem, že když holčičku měli rodiče v modrém kočárku, tak je to určitě proto, že si přáli kluka ![]()
Takže díky za uklidnění ![]()
@aanysek Já měla na holčičku také modrý kočárek a i modre nositko. Nějak jsou mi na větších plochách tyto barvy příjemnější a třeba růžový nebo červený kočárek je pro mne peklo. Jo, lidé byli občas překvapení, že je v kočárku holčička a ne chlapecek, ale to byl jejich problém, ne můj. ![]()
@aanysek no to je hovadina…je to. pekne neboj…my.mame zelené s zirafkama a taky pro oba.
@modravlocka Já zase miluji červený kočárek, klidně bych v něm vozila i kluka. Tyto větší věci beru hlavně, že se musí líbit rodičům, souhlasit s jejich stylem atd. Navíc mě do ložnice návštěvy běžně nelozi, nikomu nevysvetluji barvu povlečení v postýlce.
Kluk v růžové vypadá divně, ale holka v modré naprosto bez problémů. Dejte, co se vám líbí, je to hezké.