Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
A jen typ, pokud bude v postýlce jen hnízdečko, můžeš dát desku jen pod prostěradlo na matraci. Nemusí být nutně pod.
Sice nemám Nanny, ale monitor mám přímo pod hnízdem. Máme hraniční tloušťku matrace a já bych nebyla v klidu.
@Čičorečka Můžu se zeptat, jestli máte pod hnízdem hned monitor dechu, nebo nějakou pevnou desku, na které máte položený ten monitor dechu? Jde mi o to, jestli ten monitor nemusí být na nějakém tvrdém podkladě.
My meli nanny pod matraci, hnizdecko a ditko jeste v zavinovacce a trikrat nam pipal. Takze bych dala radsi pod hnizdo nebo prosteradlo. jak uz pribrala, tak dobry. Mame na překližce.
Taky plánuji koupit k tomuto monitoru dechu matraci přímo od Jablotronu, se kterou ji testovali.
@Ellka.Mummy nevim, jak je to u Nanny, ale BabySense je přímo plastová podložka. Mám ji normálně položenou na matraci.
Krásný dobrý den.. obnovuji konverzaci ![]()
Mohu podložku vložit na matraci? Nemusí být vyloženě pod matrací na tvrdé ploše?
K podložce jsme objednali 10Cm matraci a sestra nás vyděsila, že prý 10Cm je na monitor moc a pak nesnímá, tak jak má, jelikož je moc tlustá.. ![]()
Tak jsme objednali ještě jednu nižší- pouze 5Cm s tím, že bychom nechali 10Cm matraci vespod, na tu dali destičku a až na vrch tu tenkou 5Cm matraci ![]()
A teď sestra říká, že to bude taky problém… že musí být podložka na tvrdém vespod pod matrací, že prý na matraci být nesmí…. ![]()
Bude to naše první miminko, a tak nemáme zkušenosti, proto se ptám Vás.
Předem moc děkuji za odpovědi ![]()