Toleranční test na cukrovku

21643
14.8.19 05:23

No, je vysoce pravděpodobné, že to bude pozitivní. Schopnost zpracovávat sacharidy se s postupujícím těhotenstvím zhoršuje. Doufám, že ti doktorka už při těch hraničních hodnotách doporučila lehkou formu diety a vyřazení sladkostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3392
14.8.19 07:08

Pravděpodobné to je, já to tak měla. Na začátku jeden odběr hraniční, druhý v pořádku a jak psala nozu, s postupujícím těhotenstvím se to zhoršuje. Určitě se vyhýbej sladkému a velkému množství sacharidů, ale samozřejmě se řiď doktorem. Jinak já mám hraniční hodnoty jen na lačno a to zřejmě po celý čas těhotenství, jinak v pohodě. Jsem sice na dietě, mám diagnostikovaný gestační diabetes, ale doktorka stejně řekla že už s tím moc neudělám, případně mi dá příští týden prášky, tak aby ses nelekla. Nemusíš mít nějakou šílenou cukrovku, stačí že pracují hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
14.8.19 11:19

No jasné to tedy vůbec není. Byla jsem na tolerančním testu před cca měsícem. Test ve 12 tt mi vyšel těsně nad hranicí, po opakování těsně pod. A na testu teď před měsícem jsem jako jedna z mála měla výsledky v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.9.19 06:27

@Lea491 máte pravdu jasné to vůbec není měla jsem výsledky ukázkové před i po… lepší jak poprvé 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí