Tónování skel

2769
6.6.10 18:51

Tónování skel

dobrý podvečer

Mám takový dotaz…má tady někdo zkušenosti s barevnými fóliemy na sklo u auta…chtěla bych dát tónovat skla kde sedí malá v autosedačce,páč stínítka moc nefugují…jestli je to účinné a v jaké cenové relaci se pohybují…díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xzuzkax
6.6.10 19:05

Ahoj! Manžel si nechal tónovat okna na Audi A6. Má tam tu fólii, je to všechno podle předpisů (síla zatemnění..) a stálo ho to cca 1500kč. Ale nevím jestli to nebylo přes někoho známého. Vkládám fotečku :wink: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
xzuzkax
6.6.10 19:06

Účinné to je :wink: Jsme spokojení!

• Citovat
  • Upravit
109
6.6.10 19:17

..

Příspěvek upraven 20.08.10 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
6.6.10 21:53

Ahoj Sylvajs!
Fólie určitě doporučuju, veškerá stínítka jsou fakt na prd. Počítej kolem těch pěti tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
6.6.10 22:42

Folie na okna si radši nechejte udělat v servisu, budete to mít s certifikátem a zárukou.
Nyní podle nové vyhlášky třeba nesmí být folie na oknech u řidiče a spolujezdce - u nás to ještě prošlo.
Folie na sklech u děti jsou super- stínítka jsou na houby i plínky v oknech :mrgreen: Pomáhá i to, že v tom autě není takové vedro a vždycky parkujte zadní částí auta ke slunci-Protože předpokládám, že si dáte tu téměř nepropustnou na zadní okno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.6.10 08:01

dobré ránko děvčátka

Díky za radu a jdu do nich…malá zřejmě dostala v autě úpal…jely jsme na návštěvu a seděla něco málo přes hodinu na strně kde svítílo sluníčko a na zpáteční cestě to samé…i když pila a okénka byla stáhnutá…díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.6.10 08:45

Sylvais a nebylo by lepší než stáhnout okýnka přivřít tam zatím alespoň tu plínku? My taky jezdíme s přivřenou plínkou, protože všechna ta stínítka, co jsme zatím měli se nám moc neosvědčila a s otevřeným okýnkem bych teda rozhodně nejela, nechytla malá spíš průvan? Pokud jedeme s dědou, který v autě nemá klimatizaci, tak otevřeme jen jedno okno u řidiče. Nad těmi foliemi do auta taky uvažuju, ale manžel se zatím moc netváří. Prej na tu chvilku, co svítí slunko stačí plínka. Je pravda, že nám hodně pomáhá, slunko nesvítí, ale ta estetika! Ale ještě trochu zabojuju, alespoň na ta zadní okna by stály ty folie za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.6.10 09:20

Bianca123 -stáhnutá byla trochu…ani chloupek se ji nehnul :lol: na to si dávám pozor…má teploty kolem 39 a bolí ji hlava…žádná rýma,kašel nic…i bříško ji bolí…teda to tvrdí…dle příznaků to odpovídá úpalu…jenže prý to celkově ochladí auto ty skla…my klimošku nemáme…až budu velká a budu mít peníze tak si koupím auto s klimatizací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.6.10 09:27

Sylvi, to opravdu vypadá na úpal. Je to velký rozdíl auto s klimoškou a bez. My donedávna taky jezdili s autem bez klimy a přes léto to byl děs. Starší synek byl vždy po delší cestě zpocený, červený, uřícený. Teď se nám jede i v horku velmi pohodlně, pokud na děti svítí sluníčko, přivřu plínku :lol: a v pohodě. Spíš se s manželem přetahujeme, on vždy sníží teplotu, až má Adámek studené nohy a já zase přidám a manžel si mě dobírá, že příště pojedeme na výlet teda v jeho pracovní Felině (bez klimy), když mám tak ráda teploučko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.6.10 09:29

Bianca123 -přesně…když jsme auto kupovali tak jsem nemysleli takhle dopředu…příště se polepšíme…díky za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.6.10 23:00

My máme na obou autech folie, ale ani to nestačí. Stejně navíc mám v autě stínicí roletku, a když ani ta v létě nestačí, pomůže navíc plínka. Takže nakonec trojí ochrana :lol:

Ceny v Brně se pohybují kolem 3000, ale doporučuji opravdu folie s certifikátem, i když ani ten není zárukou toho, že vám folie policajti na hranicích (směrem na východ) strhnou. Manželovi se to stalo už několikrát, proto na hranicích vždy úplně stahujeme přední okýnka. V zimě je to mazec :mrgreen: :zed:

Osobně si už auto bez folie nedokážu představit. Jak říká manžel - připadám si pak jako „v akvárku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.6.10 11:04

rozhodně doporučuju, trápením se stínítkama jsme taky prošli a jsou fakt na dvě věci, potom jsem nechal nalepit autofolie hýýýr :-) maji to se všema certifikacema a bezva kvlaitě, cestování je uplně jiný kafe a manželka přestala chrchlat kvůli klimatizaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí