Tónování vlasů

Anonymní
9.3.24 17:46

Tónování vlasů

Ahoj holky,
rozhodla jsem se pro změnu a poprvé v životě nechat si obarvit vlasy z tmavě hnědé na medový odstín blond. Byla jsem v kadeřnictví Měchurove, kde mi její top stylistka doporučila zesvětlení tónováním. Úplně jsem netušila o co jde a teď na netu zjišťuji, že to je jen dočasný stav a barva se postupně vymývá. Moc to nechápu k čemu to je jako dobré? Člověk tam stráví přes čtyři hodiny, finančně je to náročné a vydrží to jen pár umytí? Drahá sranda na čas i peníze. A za ty čtyři týdny to absolvovat celé znova? A pak zas a zas? Jsem z toho zmatená, vždyť je to k ničemu, proč mi nenavrhla trvalé obarvení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21612
9.3.24 17:59

Ale i trvalé obarvení musíš obnovovat. Teda ne po čtyřech týdnech, ale jednou za tři měsíce určitě… Jinak budou vidět odrosty. Naopak u toho tónování ty odrosty nebudou až tak viditelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.3.24 18:02
@nozu píše:
Ale i trvalé obarvení musíš obnovovat. Teda ne po čtyřech týdnech, ale jednou za tři měsíce určitě… Jinak budou vidět odrosty. Naopak u toho tónování ty odrosty nebudou až tak viditelné…

Jednou za tři měsíce? Vždyť by vypadala jak blbě odbarvená…, pokud tedy nebude mít baleáž. Barva tak jednou za max šest týdnů.

• Citovat
  • Upravit
Hanykla33
9.3.24 18:06

Pokud jdes z hnede na medovou blond, tak te urcite bude zesvetlovat. Zadny preliv ti nezesvetli tvuj vlas. Tzn. ze ti vlasy pravdepodobne jemne promeliruje a na to ti pak da tonovaci preliv v medove blond. Pokud to bude delat takhle, odrostu se bat nemusis, protoze dobre udelany melir hezky odrusta a prechod mezi tvoji barvou a tonovanym melirem je prirozeny.

• Citovat
  • Upravit
5138
9.3.24 18:15

Tak když nevěříš odborníkům, tak si to nabarvi sama, ne? Stylistika ti navrhla správný a šetrný postup. Každá barva se postupně vymývá plus odrosty. A to se o ty barvené vlasy taky musíš umět starat, to je další investice do vlasových přípravků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 20:09

@nozu samozřejmě, ale přeci jen čtyři týdny nebo čtyři měsíce je sakra rozdíl…jsem vyloženě naštvaná, že mi to ani neřekla a nevím proč absolvovat tuhle zbytečnou proceduru…vlasy si myjí dvakrát týdně určitě, někdy i třikrát, takže tohle je totálně bez efektu a říkám si proč to vlastně někdo absolvuje…

• Citovat
  • Upravit
21311
9.3.24 20:11
@Anonymní píše:
@nozu samozřejmě, ale přeci jen čtyři týdny nebo čtyři měsíce je sakra rozdíl…jsem vyloženě naštvaná, že mi to ani neřekla a nevím proč absolvovat tuhle zbytečnou proceduru…vlasy si myjí dvakrát týdně určitě, někdy i třikrát, takže tohle je totálně bez efektu a říkám si proč to vlastně někdo absolvuje…

Barvu si obnovuji co šest týdnu, pak uz jsou příliš dlouhé odrosty. Takže to taky není nijak na pohodu. Ty uz si tam na procedure byla nebo jsi se zatím jen domlouvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 20:19

@Tichošlápek já tam nepůjdu, nejsem spokojená s navrhem, rozhodla jsem se pro Šulu.
Jinak odrostu se nebojím mně vůbec nerostou vlasy holky, mám stejnou délku několik let, takže pomalejší proces s odrostly.

No co šest týdnů tam ale nestravis pět hodin ne? Jen dobarví odrosty. Tónování mi přijde úplně k ničemu na pár umytí.

• Citovat
  • Upravit
21612
9.3.24 20:20
@ontarova.stara píše:
Jednou za tři měsíce? Vždyť by vypadala jak blbě odbarvená…, pokud tedy nebude mít baleáž. Barva tak jednou za max šest týdnů.

No pravda je, že já si dávám barvu jen o odstín až dva jinou, než je má přirozená. Takže opravdu chodím co 3 měsíce, ty odrosty nejsou až tak viditelné… A taky hodně záleží na tom, jak rychle vlasy rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21612
9.3.24 20:21
@Anonymní píše:
@Tichošlápek já tam nepůjdu, nejsem spokojená s navrhem, rozhodla jsem se pro Šulu.
Jinak odrostu se nebojím mně vůbec nerostou vlasy holky, mám stejnou délku několik let, takže pomalejší proces s odrostly.No co šest týdnů tam ale nestravis pět hodin ne? Jen dobarví odrosty. Tónování mi přijde úplně k ničemu na pár umytí.

Při odrostech se vždy barví celá hlava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.3.24 20:21
@Anonymní píše:
Jinak odrostu se nebojím mně vůbec nerostou vlasy holky, mám stejnou délku několik let, takže pomalejší proces s odrostly.No co šest týdnů tam ale nestravis pět hodin ne? Jen dobarví odrosty. Tónování mi přijde úplně k ničemu na pár umytí.

Jo, taky bych do toho nešla být tebou, možná ti chtěla dat šetrnější alternativu, když je to poprvé na světlejší tón. Ale smysl mi to moc nedává, brala bych to jako ztrátu času i financí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 20:26

@Tichošlápek tak já samozřejmě neočekávala, že po první návštěvě z tmavovlásky bude blondýna…myslela jsem si, že budeme zesvetlovat postupně vždy o dva tři tóny, až se dopracujeme třeba během roku až dvou k požadovanému výsledku…ale očekávala jsem prostě barvení ne nějaké nesmyslné tónování…
Tak jsem ráda, že to vidíš stejně jako nesmysl, zkusím to u toho Šuli či Arsova

• Citovat
  • Upravit
5138
9.3.24 20:32
@Anonymní píše:
@Tichošlápek tak já samozřejmě neočekávala, že po první návštěvě z tmavovlásky bude blondýna…myslela jsem si, že budeme zesvetlovat postupně vždy o dva tři tóny, až se dopracujeme třeba během roku až dvou k požadovanému výsledku…ale očekávala jsem prostě barvení ne nějaké nesmyslné tónování…
Tak jsem ráda, že to vidíš stejně jako nesmysl, zkusím to u toho Šuli či Arsova

Proč k tomu vlastně potřebuješ kadeřnici? Vždyť to zvládneš sama a ještě ušetříš čas i peníze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 20:35

@ibis nech si své jízlivé poznamky prosim od cesty ano, poradit nedokážeš, tak se prosim nezapojuj do diskuze, vřelé diky, hezký zbytek večera

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
9.3.24 21:28
@nozu píše:
No pravda je, že já si dávám barvu jen o odstín až dva jinou, než je má přirozená. Takže opravdu chodím co 3 měsíce, ty odrosty nejsou až tak viditelné… A taky hodně záleží na tom, jak rychle vlasy rostou.

Jasně, ale ona jde do medové z tmavě hnědé. To prostě bude vypadat jinak. U tebe ten rozdíl není marginální.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml