Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím, ráda bych se optala na nějaké kvalitní přípravky na vlasy, konkrétně na nějaké sérum, masku a kondicionér. Mám spálené vlasy po barvení a ráda bych je vrátila do zdraví. Na ceně nezáleží, ale nechci přípravky z drogerie, pouze nějaké opravdu kvalitní přípravky, se kterými máte zkušenosti. Předem děkuji za odpovědi.
@Tea0630 píše:
Zdravím, ráda bych se optala na nějaké kvalitní přípravky na vlasy, konkrétně na nějaké sérum, masku a kondicionér. Mám spálené vlasy po barvení a ráda bych je vrátila do zdraví. Na ceně nezáleží, ale nechci přípravky z drogerie, pouze nějaké opravdu kvalitní přípravky, se kterými máte zkušenosti. Předem děkuji za odpovědi.
Doporučuji Loreal proffessional, řada Absolut repair. Plus Kerastase olej před foukáním. Za zkoušku nic nedáš, ostříhat můžeš vždycky..
Ahoj, zakládala jsem tady nedávno také diskuzi, kdy při stahování z tmavě hnědé mi kadeřnice spálila vlasy… Skončila jsem s flekatou hlavou a upalenymi vlasy kolem uší a obličeje a teď co s tím že… Dřív jsem prožívala značku Kérastase, L'Oréal profesional, olaplex, od nich jsou některé produkty fakt super akorát ta cena no… Chvíli mě to jen bavilo do toho investovat, ale pak mi těch peněz bylo líto… Hlavně teď jsem se dala na přírodní kosmetiku, protože ta mi pomohla vyřešit hodně hodně zdravotních problémů a je doporučována i na zničené vlasy, protože ten vlas opravdu vyzivi i pokožku hlavy a neobaluje a nezatěžuje vlasy a pokožku silikony… Má to ale jeden háček, musíš si pořídit řadu na poškozené vlasy, jinak se s nimi nedomluvis… A také to není úplně levná záležitost
já to vyřešila tak nakonec, že vlasy jsem musela zkrátit cca o 5 cm možná víc a obarvila jsem si je hennou, protože mám na hlavě asi 8 cm tmavě hnědý flek po celé hlavě a zbytek byl taková špinavá blond a u hlavy světlá blond. Včera jsem se odhodlala natřela to hennou a vlasy jsou krásné opět… Akorát chytá do zrz a některé odstíny můžou do zelena. Já to mám do zrz, ale jsem přírodní blondýnka, tak to vypadá dobře naštěstí a i ten flek „zmizel“ aspoň trochu. ![]()
Určitě doporučuji minimálně konečky ostříhat.
Jaké máte vlasy, rovné nebo kudrnaté?
Já doporučuji tento kondicionér https://www.notino.cz/…a-hydrataci/. Záleží, jak moc máš vlasy spálené, no. Pokud hodně, tak bych je ostříhala, pokud to není nějak viditelné, tak zkusila ten kondicionér + nějaký sprej, olejíček proti teplu na úpravu vlasů - fénovaní, žehlení.,..