Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, jake jmeno pro chlapecka/chlapa vnimate jako top?
Za mne Tomasek/Tomas
Jak to mate vy? ![]()
@Anonymní píše:
Holky, jake jmeno pro chlapecka/chlapa vnimate jako top?Za mne Tomasek/Tomas
Jak to mate vy?
Vít, Václav a Vojtěch - to jsou ti, co mám doma a jsou pro mě top, ačkoli u manžela jsem si vybírat nemohla…
Asi kazdy bude mit jako top to, co ma doma (pripadne co by mel, kdyby mel syna).
@lleennttiillkkaa píše:
Vít, Václav a Vojtěch - to jsou ti, co mám doma a jsou pro mě top, ačkoli u manžela jsem si vybírat nemohla…
Já mám doma Viktora a Václava. V je prostě Vynikající ![]()
U me se to dost lisilo v prubehu let, ale rekla bych, ze asi Michal.
![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Jee, já mám kluky Vojtěcha a Václava
A Vítka jsem měla vybraného pro miminko o které jsem přišla ![]()
Koukám Vít se stalo moderní. Měl to být náš druhý syn a nakonec je to Simona ![]()
@krukynka stal no. Před 10 lety, když jsme vybírali jméno, nebyl v mým okolí žádný. Původně jsem totiž chtěla Matyáše/Matouše a těch bylo všude jak much. Syn byl ve školce jediný a mladší syn tam má teďka Vítky 3 ![]()
Máme doma Dominika, Eduarda, Jindřicha a v březnu přibude František. Před léty by mě nenapadlo, že se naše děti budou jmenovat takto. Moje vysněné jméno pro kluka byl Jakub. V těhotenství se to změnilo a ani jednou mi Jakub neseděl. Ze jmen, která jsme vybrali se mi asi nejvíce líbí Jindřich a Eduard.