Ohřívač Topcom 3v1
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mame doma. ohrivacka perfektni i s udrzovanim teploty. sterilku jsem vyuzivala jen na chalupe abych netahala vsechno. doma mam sterilku vetsi na vice kusu do mikrovlnky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli ten 4v1, jak se v tom i vaří v páře a rozhodně spokojenost. Taky mi vyhovovalo, že je to jen jeden přístroj a zvládne všechno požadované. Takže tenhle bych doporučila taky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za nas super. Pouzivam jen odsavacku na mleko a jednu lahviku (jen nekdy), takze to se v tom po castech vysterilizovat da. Na dudliky idealni. Ohrivac je dobry i na cesty. Jedina nevyhoda je, ze se nevypne sam. Ale uz jsem ho i cely ponorila do vody, coz se nema…a stale funguje. Za ty prachy asi neni co resit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, díky moc
nejdřív jsem přemýšlela jen o sterilizátoru Philips, myslím že na 7 lahví, ale když jsem viděla, jak je obrovský, tak opravdu nevím kam bych ho dala ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám ho už skoro 3 roky, ohřívání jsem teda využila méně (když jsem staršímu synovi dělala UM, ale pak mi to přišlo zdlouhavé, tak jsem raději převařenou, vychladlou vodu ohřála znova v mikrovlnce, to je pár sekund proti několika minutám v tomto přístroji), ale jako sterilizátor ho využívám denně, jsem trochu pošuk, že i téměř 3- letému synovi sterilizuji lahvičku od mlíka, ale ono právě ten přístroj k tomu vybízí, že ji vymyju, strčím ji tam, večer to zapnu, teď teda využiju i na dudlíky a odsavačku u druhého synka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, máte některá tento ohřívač/sterilizátor? Jakou s ním máte zkušenost? Zaujala mě hlavně ta cena a to, že je to jak ohřívač, tak sterilizátor v jednom. Máme malou kuchyň
Moc děkuji za zkušenosti