Kolik pečiva sní roční?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kolik pečiva sní roční?
Ahoj, občas dám prckovi k sváče kousek chleba s žervé, ale pokaždé mi nesní ani půlku centimetrového krajíce (bez kůrky). Jenže já nevím, jestli mu to pak už nechutná nebo je už nasycený? Jinak k sváče sní bez problémů ovocnou přesnídávku celou+pár sušenek nebo to samé množství jogurtu. Jaké množství chleba se tedy vyrovná této dávce (cca)? Asi blbá otázka že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je individuální. Mě malá zbodne po ránu celý rohlík a zapije to čajdou. Třeba má dost, nebo mu skus nabídnout trochu dýl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono záleží na konzistenci, nejde srovnávat jogurt, který zkrátka spolkne s hmotou, kterou musí rozmělnit/rozžvýkat. Sušenky jsou drolivé, drobivé, ty jdou snáz, chleba je víc práce, proto dítě sní míň.
K svačině jsem nikdy teda pečivo snad nedávala, takže nedokážu odhadnout, bych mu to zkrátka dala a pokud by se pak ještě sháněl po něčem, tak bych mu k tomu udělala třeba 2dcl mlíka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mu zkus dát rohlík, malému dávám rohlíky nebo chleba s žervé. Asi hodinu po svačině, je to jedlík..
@kissi Kamilka se narodila v roce 20019??
Krásné datum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prcek88 NO jooo překlep, všimla jsem si, děkuji za upozornění
Ona je i tak origoš. Venku pálí sluníčko a ona jde na hřiště v čepici, šále a bundě. No a co by v zimě nechtěla dělat? Plavat se jí chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Mě mlíko přes den vůbec nechce, jen večer a trošku ráno. Tak jedině mu nabídnout dýl to samý nebo něco jinýho..
@Prcek88 Zkusím mu dát ještě rohlík, ale chleba mi přijde lepší na rozmělnění (máme totiž jenom 2 jedničky dole, jinak jsme bezzubý
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kissi Bylo myšleno tak, že to máš v podpisu napsané 29.9.20019
To by holčina ještě nebyla ani v plánu.. pár tisíc let.. ![]()
Mně v roce snědla dcera necelou půlku krajíčku nebo cca ani ne půl rohlíku. Ale ona tomu jídlu moc nedá ani teď v šesti letech. Její skoro devíti měsíční brácha toho sní pomalu víc než ona. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kissi píše:
@Prcek88 NO jooo překlep, všimla jsem si, děkuji za upozorněníOna je i tak origoš. Venku pálí sluníčko a ona jde na hřiště v čepici, šále a bundě. No a co by v zimě nechtěla dělat? Plavat se jí chce
Tak jí vyndej ješte boby
Já v zimě nosila na oblečení zase plavky, vypadala jsem jako superman
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně malá v 11 měsících sní méně pečiva než v 8. Nevím, čím to je, přijde mi, že je pohodlná to nějak odtrhávat, má jen 2 a půl zubu
nebo nevím. Dělala jsme si trochu starosti, ale už na to asi prdím. Prdím jen proto, že mi jí krásně obědy - normální, jí svačiny - jogurty, přesnídávky, křupky, pije mléko i kaše. Je to jinak velkej jedlík, ale jinak nevím, co si mám o tom myslet, když ji něco dám, aby ukusovala nebo prostě sama nějak ohlodávala, nejde jí to. Stejně tak frfňá s chlebem s něčím, a kdysi to normálně jedla. Jooooooooo, to takhle buchtu nebo dort, když ji dávám kousky do pusy, to jo
No, kdyby mi nejedla vše ostatní, má po prdeli, ale takhle to zas tolik neřeším. Vše akorát drobí a rozhazuje, co se týká chlebu a jiného nesladkého pečiva
Třeba přijde doba, kdy o to bude mít zájem. Třeba občas v podvečer sní patku chleba, který čerstvě upeču, ale to je asi tak vše. A to kdysi zvalila na snídani celý chleba s lučinou nebo máslem a medem. Ale musela jsme ji dávat kousky. Teď to vid a už se ksichtí.
Příspěvek upraven 08.05.13 v 23:23
- Citovat
- Upravit
@sad 1 Já mu ten chleba přímo trhám a dávám do pusy, ale taky to asi řeším zbytečně, protože vše ostatní mi jí ukázkově
Jdu radši spát, místo abych tu řešila blbosti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit