Kolik pečiva sní roční?

1266
8.5.13 22:13

kolik pečiva sní roční?

Ahoj, občas dám prckovi k sváče kousek chleba s žervé, ale pokaždé mi nesní ani půlku centimetrového krajíce (bez kůrky). Jenže já nevím, jestli mu to pak už nechutná nebo je už nasycený? Jinak k sváče sní bez problémů ovocnou přesnídávku celou+pár sušenek nebo to samé množství jogurtu. Jaké množství chleba se tedy vyrovná této dávce (cca)? Asi blbá otázka že :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
8.5.13 22:18

To je individuální. Mě malá zbodne po ránu celý rohlík a zapije to čajdou. Třeba má dost, nebo mu skus nabídnout trochu dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.5.13 22:19

Ono záleží na konzistenci, nejde srovnávat jogurt, který zkrátka spolkne s hmotou, kterou musí rozmělnit/rozžvýkat. Sušenky jsou drolivé, drobivé, ty jdou snáz, chleba je víc práce, proto dítě sní míň.
K svačině jsem nikdy teda pečivo snad nedávala, takže nedokážu odhadnout, bych mu to zkrátka dala a pokud by se pak ještě sháněl po něčem, tak bych mu k tomu udělala třeba 2dcl mlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.5.13 22:23

Tak mu zkus dát rohlík, malému dávám rohlíky nebo chleba s žervé. Asi hodinu po svačině, je to jedlík..
@kissi Kamilka se narodila v roce 20019?? :) Krásné datum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.5.13 22:27

@Prcek88 jo jasně 29.9.2009 :-) Taky se všem líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.5.13 22:28

@kissi No je originální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.5.13 22:30

@Prcek88 NO jooo překlep, všimla jsem si, děkuji za upozornění :-) Ona je i tak origoš. Venku pálí sluníčko a ona jde na hřiště v čepici, šále a bundě. No a co by v zimě nechtěla dělat? Plavat se jí chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
@Prcek88 píše:
@kissi No je originální :palec:

kdyz jste u toho, tak moje mala se narodila 11.1.13 v 10:33 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266

@Gladys Mě mlíko přes den vůbec nechce, jen večer a trošku ráno. Tak jedině mu nabídnout dýl to samý nebo něco jinýho..
@Prcek88 Zkusím mu dát ještě rohlík, ale chleba mi přijde lepší na rozmělnění (máme totiž jenom 2 jedničky dole, jinak jsme bezzubý :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.5.13 22:31

@kissi Bylo myšleno tak, že to máš v podpisu napsané 29.9.20019 :) To by holčina ještě nebyla ani v plánu.. pár tisíc let.. :lol:

Mně v roce snědla dcera necelou půlku krajíčku nebo cca ani ne půl rohlíku. Ale ona tomu jídlu moc nedá ani teď v šesti letech. Její skoro devíti měsíční brácha toho sní pomalu víc než ona. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.5.13 22:31

@Elata Všimla jsem si, opravila jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.5.13 22:33
@kissi píše:
@Prcek88 NO jooo překlep, všimla jsem si, děkuji za upozornění :-) Ona je i tak origoš. Venku pálí sluníčko a ona jde na hřiště v čepici, šále a bundě. No a co by v zimě nechtěla dělat? Plavat se jí chce :-)
:lol: :lol:
Tak jí vyndej ješte boby :)
Já v zimě nosila na oblečení zase plavky, vypadala jsem jako superman :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.5.13 22:34

@Prcek88 Taky mě napadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
8.5.13 22:44

Mně malá v 11 měsících sní méně pečiva než v 8. Nevím, čím to je, přijde mi, že je pohodlná to nějak odtrhávat, má jen 2 a půl zubu :lol: nebo nevím. Dělala jsme si trochu starosti, ale už na to asi prdím. Prdím jen proto, že mi jí krásně obědy - normální, jí svačiny - jogurty, přesnídávky, křupky, pije mléko i kaše. Je to jinak velkej jedlík, ale jinak nevím, co si mám o tom myslet, když ji něco dám, aby ukusovala nebo prostě sama nějak ohlodávala, nejde jí to. Stejně tak frfňá s chlebem s něčím, a kdysi to normálně jedla. Jooooooooo, to takhle buchtu nebo dort, když ji dávám kousky do pusy, to jo :roll: :roll: :roll: No, kdyby mi nejedla vše ostatní, má po prdeli, ale takhle to zas tolik neřeším. Vše akorát drobí a rozhazuje, co se týká chlebu a jiného nesladkého pečiva :nevim: Třeba přijde doba, kdy o to bude mít zájem. Třeba občas v podvečer sní patku chleba, který čerstvě upeču, ale to je asi tak vše. A to kdysi zvalila na snídani celý chleba s lučinou nebo máslem a medem. Ale musela jsme ji dávat kousky. Teď to vid a už se ksichtí.

Příspěvek upraven 08.05.13 v 23:23

• Citovat
  • Upravit
1266
8.5.13 23:05

@sad 1 Já mu ten chleba přímo trhám a dávám do pusy, ale taky to asi řeším zbytečně, protože vše ostatní mi jí ukázkově :mrgreen: Jdu radši spát, místo abych tu řešila blbosti :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí