Zdravé a sladké pití pro děti

602
8.5.13 18:09

zdravé a sladké pití pro děti

AHoj viděl jste někdo sama doma myslím v uterý. ve vaření mě zaujal recept na nápoj, který nezvyšuje prudce hladinu cukru v těle ba naopak. což je super proti hyperaktivitě.
bylo to nějak hrnek cibule, hrnek mrkve, hrnek zelí a hrnek a ted nevím co to bylo - to vše nakrájet na malé kostičky a dát do hrnce pak litr vody a nechat 30 minut vařit. pak se to dá pít. dá se i přihřívat i studené. vydrží pár dní.
máte někdo vyzkoušeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
8.5.13 18:18

Je to normálně přístupné na netu, mrkla jsem a ta paní říkala sladkou zeleninu, ale byla tam mrkev, cibule, pastiňák a zelí, v receptu na obrazovce bylo místo pastiňáku sladké brambory, od všeho šálek na kostičky nakrájeného, to vše v litru vody vařit půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.5.13 18:21

Díky díky já byla líná to hledat se přiznávám. a nezkoušela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.5.13 18:32

Teda ale fuj, to je kombinace :mrgreen: :mrgreen: to zní spíš jak projímadlo než pití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.5.13 18:38

A to se pak nějak ředí?

• Citovat
  • Upravit
17630
8.5.13 18:53
@araw píše:
Teda ale fuj, to je kombinace :mrgreen: :mrgreen: to zní spíš jak projímadlo než pití :mrgreen:
:lol: žejo, to bych snad do huby nevzala. Ale nevědět z čeho to je, tak by to mohlo být dobré. A děti je tak snadné „ochcat“…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.5.13 18:55

Ale že je to proti hyperaktivitě, tomu věřím. Já bych po tom týden ležela jako Lazar :lol:
@Mar80 pak napiš jaké to je a jestli dobré, tak to snad taky zkusím, protože to vzbudilo mou zvědavost. Jen mě napadá, jestli potom není problém s plynatostí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.5.13 18:57

Ajaj, tak to bych asi nevypila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.5.13 18:59

No já právě ještě nezkusila. ale za zkoušku nic nedám. uvidíme. docela mě to zaujalo. říkala že je to fakt sladké.
a ještě tam byl recept na rychlé odvodnění těla to zkusím určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.5.13 19:05
@Mar80 píše:
No já právě ještě nezkusila. ale za zkoušku nic nedám. uvidíme. docela mě to zaujalo. říkala že je to fakt sladké.
a ještě tam byl recept na rychlé odvodnění těla to zkusím určitě.

tukožravá polívka, ne? To pěknej humáč, mamka ji nedavno zase oprášila. Blééé! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.5.13 19:09

Nene byla to štáva z ředkve s teplou vodou, pít max 3dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
8.5.13 19:46

Fuj, chudaci decka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31594
8.5.13 19:52

Teda proč fuj, jsou to vlastně všechno ingredience, které se v mojí domácnosti mohou spolu potkat v zeleninový polívce, ještě pohanka, vajíčko, osolit, bylinky a může se podávat :lol:

@Mar80 nene, nezkoušela, já tohledala jen kvůli diskuzi, byla jsem zvědavá, stačilo do googlu dát sama doma a vyjel rovnou odkaz na úterní vysílání, mají to rozdělené na kapitoly, takže jsem rovnou klikla na vaření, přeskočila asi minutu plků o tasemnici a bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
8.5.13 19:55

@Gladys No :-D Kdyz to beres takhle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat