Zdravé a sladké pití pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zdravé a sladké pití pro děti
AHoj viděl jste někdo sama doma myslím v uterý. ve vaření mě zaujal recept na nápoj, který nezvyšuje prudce hladinu cukru v těle ba naopak. což je super proti hyperaktivitě.
bylo to nějak hrnek cibule, hrnek mrkve, hrnek zelí a hrnek a ted nevím co to bylo - to vše nakrájet na malé kostičky a dát do hrnce pak litr vody a nechat 30 minut vařit. pak se to dá pít. dá se i přihřívat i studené. vydrží pár dní.
máte někdo vyzkoušeno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to normálně přístupné na netu, mrkla jsem a ta paní říkala sladkou zeleninu, ale byla tam mrkev, cibule, pastiňák a zelí, v receptu na obrazovce bylo místo pastiňáku sladké brambory, od všeho šálek na kostičky nakrájeného, to vše v litru vody vařit půl hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky díky já byla líná to hledat se přiznávám. a nezkoušela jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda ale fuj, to je kombinace
to zní spíš jak projímadlo než pití ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw píše:
Teda ale fuj, to je kombinace![]()
to zní spíš jak projímadlo než pití
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale že je to proti hyperaktivitě, tomu věřím. Já bych po tom týden ležela jako Lazar ![]()
@Mar80 pak napiš jaké to je a jestli dobré, tak to snad taky zkusím, protože to vzbudilo mou zvědavost. Jen mě napadá, jestli potom není problém s plynatostí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já právě ještě nezkusila. ale za zkoušku nic nedám. uvidíme. docela mě to zaujalo. říkala že je to fakt sladké.
a ještě tam byl recept na rychlé odvodnění těla to zkusím určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 píše:
No já právě ještě nezkusila. ale za zkoušku nic nedám. uvidíme. docela mě to zaujalo. říkala že je to fakt sladké.
a ještě tam byl recept na rychlé odvodnění těla to zkusím určitě.
tukožravá polívka, ne? To pěknej humáč, mamka ji nedavno zase oprášila. Blééé! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda proč fuj, jsou to vlastně všechno ingredience, které se v mojí domácnosti mohou spolu potkat v zeleninový polívce, ještě pohanka, vajíčko, osolit, bylinky a může se podávat ![]()
@Mar80 nene, nezkoušela, já tohledala jen kvůli diskuzi, byla jsem zvědavá, stačilo do googlu dát sama doma a vyjel rovnou odkaz na úterní vysílání, mají to rozdělené na kapitoly, takže jsem rovnou klikla na vaření, přeskočila asi minutu plků o tasemnici a bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit