Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My bydlime okres Rychnov nad Kněžnou. Ještě netopime. Máme v obýváku velke okno na západ. Topí nám sluníčko.
@BMRL my mame hodne vysoke stromy na pozemku a byt okna mame na tyto strany take, slunicko uz to skrz koruny stromu nevyhreje tolik ![]()
@Xmichaelah píše:
@BMRL my mame hodne vysoke stromy na pozemku a byt okna mame na tyto strany take, slunicko uz to skrz koruny stromu nevyhreje tolik
teď máme v obýváku 24 stupňů
@Xmichaelah píše:ono se ochladí a taky budeme topit
@BMRL tak ja topim od rana a mam tu 23,5
Také topime už od začátku září, ale spíná to tak 2× denně, topime plynem.
@Xmichaelah píše:
@Eliskaxox to ne, jako aby nam sla para od pusy, to uz by me mohl kdokoliv presvedcovat…spis mi slo o to, ze vsichni nasi znami jsou bytovkari ( nikdo jeste radiatory nepustil), tak jsem chtela vedet, zda RD uz topi
Tak treba teplarny v Brne uz topit zacaly pred tydnem, mozna dyl a ze nekdo v bytovce nepritapi, tak neznamena, ze to neudeli vsichni sousedi kolem nej
miluju takovy co celou zimu vykladaji, ze prakticky vubec nemusi topit a pritom jsou stredovy byt a maji s venkem jednu zed… Mit celej RD oblozenej vytapenyma bytama, tak si muzu taky kotel odmontovat…
Netopime. Jeste mame v noci otevrene okna na mikro.
My zaciname prelom rijna a listopadu. Driv nepotrebujene. Mame novy, zatepleny barak.
Sousedi ve starsich domech topi (je to citit).
Kleslo doma na 19, k tomu studena podlaha… brrrrr. Sla jsem nahodit pojistky na kotel a uz jedeme par dni.. mame nastaveno na 20,5 az 22 stupnu. Kdyz neni ledova podlaha, je to uplne jiny pocit doma…
@Cenarius to je jasne ( my bydleli v poslednim patre a pod nami nikdo netopil, vedle nas tez ne, a z obou stran terasy 😂 i tak jsme topili trochu pozdeji, ale je taky mozny, ze si vybavuju jen lonsky rok ![]()
@Lumíkovec presneeeee!! Uz taky chci nahrat podlahy
a hlavne chci prestat vytirat ( jako tu cernotu) ![]()
Netopíme vůbec, nemáme ani krb. Muž se taky ještě brání. Máme ale velká okna a vyhřeje to sluníčko. Nad ránem je zima, ale jsem zvyklá:-).
Davno. Nehodlam tu litat ve svetrech a spat po sedeti perinama. Proc sel do baraku, kdyz resi penize? Barak je cerna dira na prachy, to vi kazdej