Topíte už v RD?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
999
30.9.19 14:20

Topíte už v RD?

Ahoj :lol: mám průzkumnickou otázku? Už jste v rodinnych domech zahajili topnou sezonu? Jsme prvni podzim v baraku a manzel trochu prska, ze je jeste brzy :mrgreen: a ja jsem asi fiflena, ale uz me bytostne nebavi prikladat do krbu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76031
30.9.19 14:22

@Xmichaelah krb nemáme a topíme už dávno, topíme plynem a máme to puštěné jen na velice maličko, sotva vlažné radiátory, ale stačí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
30.9.19 14:23

@Xmichaelah tak záleží, kolik tam máte stupňů. My měli 18°, takže už topíme. Jestli vám to vyhřeje krb, tak to zatím asi stačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
30.9.19 14:24

Jo, letos už od začátku září, je zima, my už ráno 3× škrábali auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
30.9.19 14:25

Tak asi záleží odkud jste, jak máte dům zatepleny atak :D já sem teda v bytě, sice už nám topení pustili, ale netopim. Mamka v RD si už odpoledne trochu zatopi, ale oni maj starý dům a tam se drží zima i v létě, takže i se zatopenim tam má sotva 20 stupňů :D

Příspěvek upraven 30.09.19 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14586
30.9.19 14:25

Moc to nechápu, manžel nechce ještě pustit „hlavní“ topení, jen si přitápíte krbem? To by mi zatím asi stačilo, my taky ještě netopíme celý den a každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.9.19 14:27

Topíme už skoro 14 dní, tedy přitápíme, ale stačí to aby nebyla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
30.9.19 14:27

@Xmichaelah Máme tepelné čerpadlo a topime už snad od konce srpna :mrgreen: teda ono se to samo sepne při určité teplotě, takže jsme topili dohromady třeba týden ale ano už topime. Přeci nebudu mrznout kvůli datumu v kalendáři. Když bude v březnu 20 stupňů tak budete topit na plný koule jen protože je teprve březen? Snad nezáleží na datumu ale teplotě v domě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
30.9.19 14:28

Mame novy dum, drevostavbu, bydlime u lesa, a zima mi teda je :lol: jenze do lonskeho listopadu jsme zili v byte a tam se zapinalo topeni fakt ke konci rijna :lol: krb vytopi hlavni cast, ale teda me neskutecne stve bordel a prach a smradek :oops: :oops: v loznici mame kolem 18 stupnu a tolik i v zadni koupelne… jsem rada ze uz topite :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
30.9.19 14:30

@Michelle_M presne :) jenze on tu cely den neni a vleze do vytopeneho baraku… a ja ( typicke panelakove dite) cely den ricne fedruju do kamen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
30.9.19 14:32

@Eliskaxox to ne, jako aby nam sla para od pusy, to uz by me mohl kdokoliv presvedcovat… :P spis mi slo o to, ze vsichni nasi znami jsou bytovkari ( nikdo jeste radiatory nepustil), tak jsem chtela vedet, zda RD uz topi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
30.9.19 14:34

Muz na baraku uz topi, na me je tam teda fakt horko, na tom se neshodneme a v u nas v panelaku uz je topeni pustene dalkove, ale jeste jsem neotocila termostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
30.9.19 14:37

My topíme už nějakou dobu. Máme barák, ve kterým občas mrzneme i v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 14:37

My topíme jenom v krbu celou zimu…a zatím jsme ještě vůbec nezačali. Spíš si dokonce na noc otevíráme okna v ložnici :))

• Citovat
  • Upravit
999
30.9.19 14:39

Hmmm tak to se priznavam, ze by mi slehlo, topit jen v krbu 😎 😎 posledni 3 tydny mi bohate stacily… uz se tesim na vlazne podlahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný