Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
mám průzkumnickou otázku? Už jste v rodinnych domech zahajili topnou sezonu? Jsme prvni podzim v baraku a manzel trochu prska, ze je jeste brzy
a ja jsem asi fiflena, ale uz me bytostne nebavi prikladat do krbu
![]()
@Xmichaelah krb nemáme a topíme už dávno, topíme plynem a máme to puštěné jen na velice maličko, sotva vlažné radiátory, ale stačí to
@Xmichaelah tak záleží, kolik tam máte stupňů. My měli 18°, takže už topíme. Jestli vám to vyhřeje krb, tak to zatím asi stačí ![]()
Jo, letos už od začátku září, je zima, my už ráno 3× škrábali auto
Tak asi záleží odkud jste, jak máte dům zatepleny atak
já sem teda v bytě, sice už nám topení pustili, ale netopim. Mamka v RD si už odpoledne trochu zatopi, ale oni maj starý dům a tam se drží zima i v létě, takže i se zatopenim tam má sotva 20 stupňů ![]()
Příspěvek upraven 30.09.19 v 14:25
Moc to nechápu, manžel nechce ještě pustit „hlavní“ topení, jen si přitápíte krbem? To by mi zatím asi stačilo, my taky ještě netopíme celý den a každý den.
Topíme už skoro 14 dní, tedy přitápíme, ale stačí to aby nebyla zima.
@Xmichaelah Máme tepelné čerpadlo a topime už snad od konce srpna
teda ono se to samo sepne při určité teplotě, takže jsme topili dohromady třeba týden ale ano už topime. Přeci nebudu mrznout kvůli datumu v kalendáři. Když bude v březnu 20 stupňů tak budete topit na plný koule jen protože je teprve březen? Snad nezáleží na datumu ale teplotě v domě ne?
Mame novy dum, drevostavbu, bydlime u lesa, a zima mi teda je
jenze do lonskeho listopadu jsme zili v byte a tam se zapinalo topeni fakt ke konci rijna
krb vytopi hlavni cast, ale teda me neskutecne stve bordel a prach a smradek
v loznici mame kolem 18 stupnu a tolik i v zadni koupelne… jsem rada ze uz topite ![]()
@Michelle_M presne
jenze on tu cely den neni a vleze do vytopeneho baraku… a ja ( typicke panelakove dite) cely den ricne fedruju do kamen ![]()
@Eliskaxox to ne, jako aby nam sla para od pusy, to uz by me mohl kdokoliv presvedcovat…
spis mi slo o to, ze vsichni nasi znami jsou bytovkari ( nikdo jeste radiatory nepustil), tak jsem chtela vedet, zda RD uz topi ![]()
Muz na baraku uz topi, na me je tam teda fakt horko, na tom se neshodneme a v u nas v panelaku uz je topeni pustene dalkove, ale jeste jsem neotocila termostat.
My topíme už nějakou dobu. Máme barák, ve kterým občas mrzneme i v létě.
My topíme jenom v krbu celou zimu…a zatím jsme ještě vůbec nezačali. Spíš si dokonce na noc otevíráme okna v ložnici ![]()
Hmmm tak to se priznavam, ze by mi slehlo, topit jen v krbu 😎 😎 posledni 3 tydny mi bohate stacily… uz se tesim na vlazne podlahy