Topný žebřík do prádelny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.1.19 10:09

@Nimie máme v koupelně obyčejný z Hornbachu tuším - je tedy do zásuvky, se určitě dělají i napojení na topení. A bohatě to stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31488
15.1.19 10:13
@Kristyna.Vechtova píše:
@Nimie máme v koupelně obyčejný z Hornbachu tuším - je tedy do zásuvky, se určitě dělají i napojení na topení. A bohatě to stačí :)

Taky budeme mít jenom do zásuvky :) každopádně díky, dojedu se tam podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.1.19 10:18

Mame ze sika, stal asi 1800, jen jsem k němu dokoupila termostat, abych si mohla nastavit teplotu ručníků :mrgreen: mame ho do zásuvky v koupelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31488
15.1.19 10:28

@Tichošlápek asi nevíš přesnější model, co? :oops: ono jak to má mít jen takovéhle nezajímavé využití, tak se mi moc nechce si připlácet, ale zas se bojím jít do náhodného levnějšího, protože si dost lidí stěžuje, že některým pak praská lak nebo to nedrží teplotu apod. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 10:34

@Nimie my teda máme tuším okolo 1000-1200 a topí úplně normálně. Máme teda jen panelákovou koupelnu, ale vyhřeje ji za chvíli, ručníky u prádlo na něm uschnou. Nechtěla jsem dávat x tisíc za něj když ho používáme v podstatě jen v zimě a to ani ne denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.1.19 10:38

@Nimie aha nasla jsem ho :mrgreen: https://www.siko.cz/…p/KDO6001640 Jen k němu tedy mame ještě termostat a ten je zapojeny do zásuvky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31488
15.1.19 11:05

@Tichošlápek díky, dobrá duše! :*

@Kristyna.Vechtova super, díky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...