Tot Seat - "židlička do tašky"

51
24.11.09 14:08

Tot Seat - "židlička do tašky"

Zdravim,
chci se zeptat, zda někdo nemate zkušenost s touto židličkou. Pro lepší představu přikladam odkaz na obrazek:
 http://www.fabulouskids.co.uk/…_Stripes.jpg

Díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
24.11.09 15:12

tuhle nemam, ale poridila jsem tuto a je skvela, uz jen tim, ze zaroven slouzi jako taska:

http://www.babystyle.cz/…-basic-2-v-1

• Citovat
  • Upravit
28294
24.11.09 18:19

A jak často se to využije? Ta taška se mi docela líbí, i nějakou potřebuju, tak by to nebylo asi špatný.
Jak jsi s ní spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.11.09 18:24

ja ji beru kamkoliv vim, ze nemam jistotu detske zidlicky. Hlavne u obou babicek neocenitelne a navic se do ni docela dost vejde.

• Citovat
  • Upravit
28294
24.11.09 18:48

A věkově? Jako do kdy se musí dítě jistit, aby nespaldo ze židle? Já mám první, tak se ptám jak dement :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.11.09 19:05

Tak ta „taška“ je boží! Proč nestojí polovinu…? :roll:

Líbí se mi teda mnohem víc, než to první - hlavní problém toho Tot Seat vidím v tom, že je dítě u stolu moc nízko, takže na jídlo celkem na prd. Vím, že se dá dát třeba polštář, ale ten v restauraci není… Na té „tašce“ je díky podstavci pěkně zvýšené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.11.09 10:47

:mavam:
Hezky, tolik reakci jsem ani necekala,…
A ze poradite neco lepsiho je jeste lepsi…

Ja jsem na nic podobnyho krome toho co jsem sem davala nenarazila.
Jelikoz cekame dvojcatka, tak jsem si tak nejak naplanovala ze jednu „zidlicku“ si koupime a druhou se pokusime vyrobit. Ale ta taska vypada fakt lepe. A hlavne prakticteji. A cenove jsou tak nejak na stejno. DIKES :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.11.09 10:51

Ještě jsem včera vygůglila todlenc U nás za to chcou litr, ale třeba na anglickém ebayi to vyjde na 650,– (bez poštovného do ČR) a v Rakousku snad prý též tak nějak podobně… Tak jestli to máš blízko někam Rakousko, Německo nebo tak, tak mi to přijde jako fajn volba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.11.09 12:36

Nasi mlade bude za mesic osmnact mesicu a pouzivame to od roka - co zacala samostatne sedet a byla zvykla cca od 10 mesice sedet v jidelni zidlicce.
A skutecne je to dost vysoke, protoze krasne sedi u stolu. V cenovem porovnani s origos Jane taskou na kocarek, ktere staly stejne, je to nebe a dudy.

• Citovat
  • Upravit
28294
25.11.09 19:42

Hanko dík! Už po ní znatelně slintám! :-) Fakt jsem netušila, že něco takového je a teď mám neodbytný pocit, že to musím mít :wink: :-). Nemám tašku, takže se mi to bude náramně hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.11.09 08:45

ahoj,
tak uz mam tasticku a zidlicku v jednom objednanou. :lol: Diky za tip. Mejte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí