Touha po miminku

11.8.12 20:29

Touha po miminku

Ahoj holčičky, :mavam:

vím, že taková témata už tady několikrát zazněla, ale říkala jsme si, že stejně přispěji i svými pocity a pokusím se zjistit, zda je na tom někdo podobně jako já.
Je mi skoro 23 a mám úžasný vztah, který trvá něco malinko přes pět let. :srdce: skoro rok jsme bydleli v podnájmu a teď jsme se rozhodli koupit si domeček, což bude vyřízené přibližně do měsíce. A mě přepádá šílená, ale opravdu šílená touha po miminečku :andel:, když vidím nějakou anstávající mamku, nebo kočárek, představuji si, jaká bych asi byla mamina já a jaké by to bylo mít malé děťátko. Přítel se tomu nebrání, však chce ještě nějaký rok, dva počkat, až budeme mít hotové byldení atd, já to chápu, teď by to asi bylo trochu nezodpovědné, ale jak říkám ta touha je mooc silná… A co vy?? :andel: :mavam:

Příspěvek upraven 11.08.12 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
11.8.12 20:32

Já bych počkala, až vše bude připravené. Pak si miminka užiješ bez stresu, a budeš jen sním :palec: já to tak neudělala, ale jsem moc šťasná, že miminko mám, a miluji ho :srdce:

• Citovat
  • Upravit
13770
11.8.12 20:33

Vsak pockat rok, dva je v pohode:-)To utece jak blazen!
A partner teda mimi fakt ted nechce? neprekecas ho?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.12 20:35

Levmah28 - asi ano, počkáme ještě nějaký čásek. Toho se snad nikdy litovat nedá, je to štěstí!! :andel:
panenka87 - jo taky si říkám, že je to za chvilku. Nu naznačuju mu, al ezase to nechci přehánět, abych ho nějak neznechutila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvvvvvv
11.8.12 20:36

Dva roky utečou jako voda a pak bude miminečko, sama pak budeš ráda, že je vše hotové a zařízené, čísté a nové. Než mít miminko a do toho stavět

• Citovat
  • Upravit
11.8.12 20:38

Vvvvvvv - asi ano, když si to znovu přehrávám v hlavě, určitě bude lepší, až bude vše hotové a my v klidu a budeme se těšit jen z mrňouse… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.8.12 20:39

Spíš jde o to, aby to zas za ty dva roky neprodloužil o další rok a tak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.12 20:41

@Alenka21 O tom jsme taky přemýšlela, ale myslím, že to se snad nestane také o tom občas přemýšlí, třeba včera přišel se jménama :andel: a pak na to nemám myslet - provokatér :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.8.12 20:51

Taky za mnou chodil, mluvili jsme o jménech, o tom, jaké to bude, bylo to hezký, pak stejně diskuze skončila tím, že ještě počkáme, tak jsem se naštvala, dala mu nůž na krk a te je rád, že máme toho našeho roš%táka, ale můžu ti říct, že jak věděl, že neberu prášky, tak jeho touha po mě klesla na minimum a bylo to dost těžký, ale je rád, že nás má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
11.8.12 20:52
@terundaberunda píše:
@Alenka21 O tom jsme taky přemýšlela, ale myslím, že to se snad nestane také o tom občas přemýšlí, třeba včera přišel se jménama :andel: a pak na to nemám myslet - provokatér :D

To se dočkáš :), když už má jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.12 20:58

@Alenka21 - Jo zatím to taky u nás končí vtipkováním. :) Tak s nožem na krku jde vše líp :D heeh… Hlavně, že ničeho nelitujete!
@Lenka002 - Pff to nevim :), to se snad dozvim za rok dva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.8.12 21:00

My jsme taky čekali a je videt, ze mas rozumneho a zodpovedneho pritele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.8.12 21:01

Myšleno obrazně, bylo mi 27 a ditě jsem chtěla, navíc otěhotněla má sestra(dvojce moje)takže touha se ještě znásobila a asi to nějak pochopil, ale moc se mu do toho nechtělo, každopádně mám doma ted dva chlapi, který si notujou a maminka je jen omezovač zábavy, legrace, blbovin a šaškáren :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.12 21:06

@Brambůrka10 Ano, ano toho jsme si plně vědoma… :palec:
@Alenka21 - jasně, že s nadsázkou :) to je jasný, ještě když někdo z tvých blízkých má mrňouse to je pak těžké odolat. Chlapi se spřáhnou a mamina je ta nejhorší je mi to jasný :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
11.8.12 22:05

Ahojky, tak já teď napíšu co asi mnozí odsoudí, ale já to tak mám. Samozřejmě je pěkné počkat, až bude baráček, vše nové a pěkné, tak jsem to tak vždycky chtěla. A teď mám 14měs. syna v březnu 2013 se narodí další mimi :srdce: bydlíme teď u rodičů, ale teď se máme stěhovat do podnájmu, na jaro chceme začít stavět :roll: ale jsme maxilmálně skokojení a šťastní a moooooc :srdce: :srdce: :srdce:
Jako samozřejmě tě nechci a nikdy nebudu přemlouvat ať teď co nejdřív otěhotníš a bla bla bla, za prvé na to musíte být dva, a vědět, že se moc milujete a že hlavně všechno vydržíte, ale tak to musíš cítit, já to měla tak, že jsme měli s přítelem krizi po té se dali dohromady a řekli si, že na miminko nebude spěchat ale necháme tomu volný průběh bez ochrany a tak, no a za dva měsíce jsem byla těhotná, pak svatba atd. nebylo to nikdy takhle v mých snech vdávat se těhotná, bydlet u rodičů, ale tak to prostě bylo a nelituju ničeho, protže tehdy jsem prostě cítila, že jsem na miminko připravená a tak to má podle mě být. Víš někdo kdo si řekne, že počkáme, postavíme barák, pak splatíme auto, pak zajedem na dovolenou ale pak se otočíš a bude ti přes třicet a budeš pohodlná a zvyklá na přepich bez miminka, že se ti třeba ani nebude chtít a nebo nedej Bůh to nepůjde.
Nic konkrétního neradím, jen jsem chtěla abys věděla, že je i druhá strana. Nemyslím si že jsem byla nezotpovědná, prostě jsme oba věděli, že je ten správný čas ikdyž to není někdy jednoduché. O malička jsem se na děti těšila a věděla, že je budu mít brzo.
Důležitější pro dítě je milující náruč a těšící se rodiče než to ostatní, samozřejmě člověk musí myslet trochu racionálně, tam byste s miminkem šli a jak byste to zvládli finančně a tak, ale pamatuj, že vše se dá zvlánout když člověk chce a všechno v životě nejde naplánovat :andel: přeju mnoho štěstí, ať se rozhodnete jakkoliv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí