Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, já mám si e TP 26.6, ale radeji se přidám do července 😁beztak budu přenášet😁
@Stella15 píše:
Ahojky, já mám si e TP 26.6, ale radeji se přidám do července 😁beztak budu přenášet😁
Ahoj
jj myslím že je běžně přenášet hlavně u prvorodicek. Nemám kamarádku co by rodila na termín nebo před a že jich děti mělo plno. Takže u sebe jednou čekám to samé. No a jak jsi oznámila partnerovi těhotenství? ![]()
Ahoja
taky jsem našla //. Dle ms mi to vychází na 1.7.2021..
Prozatím anonym, než bude potvrzeno u dr ![]()
Ahoj vsem ja prvni taky prenasela mel byt 5.9. A je az 12 tyho…ted cekame dle testu ( k dr.az 27.11) druhe a vychazi mi termin na 13.7. Tak uvidime
Ahoj,
Kdyz vse dobre dopadne budeme mit prirustek kolem 20.7. 🙏🏼
Mam doma 14m syna btw rodila jsem presne 40.0
Jinak v mem okoli vetsinou na terminy max par dni po 🙂
Je to moje 3tehu to prvni bohuzel v 17t nedopadlo a chlapecka mame v nebicku, tak vsem hodne stesti 🤞
Ahoj, i já dnes našla 2 //
. Podle výpočtu na netu vychází termín na 31.7. První holčičku máme 31.8. Bylo by pěkný kdyby to toho 31 vyšlo ![]()
Ahoj Všem! Tak již brzy se zde věřím zaplní diskuze všem štastlivcům s čerstvě pozitivním tt, jelikož kdo teď odhaluje pozitivní tt tak už vyjde pravděpodobně porod na červenec. Já bych měla mít dle soulože (výpočet na internetu) 1.7 (ale ještě je brzy a jsem zvědavá jak to pak upřesní lekař). Každopádně prvorodičky rodí spíše po termínu, jako mám i ověřeno přes kamarádky prvorodičky
. Tak co už je někdo také s termínem červenec? aspoň dle internetu a nebo poslední dny červen, což pravděpodobně spadne do července
vítám!