Poradna duly
Jana Čurdová
Zatim nečekám, ale snaha je. Je mi 36, mam 2 kluky. Pred 2 mesici vysazena HAK. ms dosla az teď, tak to bude pěkně rozházené. A budu rada, když se zadari, at to bude kluk nebo holka. Mohu se zeptar, kolik vam je let?
Zatim anonym, nechci aby okoli vedelo, ze se snazime
Je mně 36 a jsem 8tt. Čekáme druhé. Vyšlo to 3.cyklus. Nijak jsme to nehrotili. Zatím to ví nejbližší.
Ahoj holky, já se snažím zatím moc nejásat, ale jestli všechno dobře dopadne, tak naše druhátko bude únorové. Je mi 37 a vyšlo to na první pokus. ![]()
Ahoj, ja jsem taky v osmém tydnu. V pondělí už si jdu pro průkazku a poprvé do poradny…
![]()
Je mi teď 32 let. První syn bude mít teď v srpnu 9 a druhý také v srpnu 😆 bude mít 2 roky. Já se o miminko nesnažila. V plánu bylo ale až bude mít syn 4 roky. Bude to dost fičák. Já bych moc chtěla konečně holčičku ale ta asi nebude. Hlavně když bude miminko zdravé.
@Anonymní píše:
Je mi teď 32 let. První syn bude mít teď v srpnu 9 a druhý také v srpnu 😆 bude mít 2 roky. Já se o miminko nesnažila. V plánu bylo ale až bude mít syn 4 roky. Bude to dost fičák. Já bych moc chtěla konečně holčičku ale ta asi nebude. Hlavně když bude miminko zdravé.
My máme holčičku. Budou jí teď 2. Takže 2,5 až se mrňous narodí. Chtěla jsem brzy kvůli věku. Pohlaví neřešíme.
Ahoj, přidávám se. Čekám první miminko, po 4 letech snažení. Příští pondělí mám poradnu. Byla jsem ve čtvrtek na kontrole, ale srdíčko ještě nevýrazné (ale bylo tam). Fotku mi vytisknout nechtěl, ale ukecala jsem ho ![]()
Ahoj, taky se přidávám
Čekáme první miminko a neskutečně se s partnerem těšíme ![]()
Ahojky, přidávám se, jsem v 6tt a čekám druhé mimčo. Mam doma už 6 letého rošťáka..Takže po delší době jako prvorodička
na první kontrolu jdu zítra ![]()
Ahoj, také budete mít únorové miminko? Určitě se moc těšíte. Tohle je moje 3 těhotenství ale tentokrát si nenechám říci co kecám. Už mám doma dva kluky. Stejně to znovu bude kluk ????