Poradna duly
Jana Čurdová
@Valerie. Rie píše:
Ahojky, taky se přidávámčekáme první mimčo, jsem teď 17tt
Velika gratulace
to jsme temer stejne, ja 17+3 😄
A jak se citis? Roste uz brisko?
Jojo já jsem přesněji 17+2
mě to jde vidět už delší dobu hlavně když se najim, ale je pravda že jsem taky dost hubena, respektive byla jsem
není to nic velkyho, ale třeba v práci už si o tom šuškali kvůli bříšku už měsíc a půl dozadu (oznamovala jsem cca 2 týdny zpátky), tak to asi jde vidět, hlavně prsa.. To je kapitola sama o sobě
![]()
@Valerie. Rie tak prsa mam o 2 vel vetsi no, ale na to si fakt nestezuju🤪
Me teprve pred par dny zacalo lez mini bricho, ale kdyz nechci a vezmu volnejsi veci, tak to nikdo cizi nepozna
Je to moje 2.tehotenstvi, ale uz si nepamatuji, kdy vylezlo bricho predtim.
Tak ja taky nejsem slune, mam 176cm a vazila jsem 64🤔
Jsi z Prahy?
Holky to vám závidím, já jsem Teda 15+1 a břicho mám jako s prvním v 6. Měsíci 🙈 ale místo přibírání hubnu 🤷♀️ 🙈
@NatNik2009 já mám taky 176 a vážila jsem 64-65 jak kdy
podle doktorky vážení mám nahoře zatím jen půl kila
ale to si taky nestezuju nato že žeru jak neurvala
nene z Pardubic
Ahoj holky jsem dnes 15+5tt a zatím jsem přes břicho se zvětšila o 5cm ![]()
@potvurka89 no je pravda, že kalhoty už taky nějaký ten pátek nezapnu.. nosím tam nataženou gumičku
![]()
@Bublina243 tak ono se říká, že s druhým to bříško roste rychleji, kamarádka je o měsíc dyl než já a má mnooohem větší břicho ![]()
@Valerie. Rie ja raději nosím leginy
, u té kamarádky, teď má mít mimi tak 11cm a za měsíc mívá 20cm tak už to vidět musí být a už je to tak půlka těhu ![]()
@potvurka89 no právěze ona není o měsíc dyl těhotná ale o měsíc později, že má termín až v březnu.. Jsem to asi špatně napsala ![]()