Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj ahoj, většina se o těhotenství teprve bude asi dozvídat, tak jsem nám založila téma ať v tom nejsme samy ????
Ahoj, kolikátý týden jsi? Já jsem 5+2 tt, v pondělí jdu na 1.kontrolu ![]()
@Gedžitka22 tak to jsme stejne, taky jsem 5+2
ale na kontrolu jdu az 17, ma ted 14 dni dovolenou ![]()
@Jitu11 Ještě řekni, že ti podle kalkulačky vychází TP taky 4.4.2021
Tak to věřím, že je těch 14 dní před tebou ještě dlouhých, že? Ale alespoň už tam bude určitě vidět vše, co v tomhle týdnu být vidět má. Já s nejsem jistá, jestli půjde v 6+1, kdy jdu na kontrolu, už vidět srdíčko.
A jak se cítíš? Já kromě silné únavy, občasného bolení prsou a včerejší chvilkové nevolnosti ( kterou ale spíše přisuzuji špatnému jídlu), celkem jako normálně. Břicho necítím vůbec ![]()
Ahojky, ❤️️ taky se pridam. Podle posledni Ms (7.7) mi vychazi temrin na 13.dubna ❤️️
Uz mame dve deti. Jen me prekvapuje, jak mi brzo vysel duch. U obouch deti sem mela slabou carku den pred Ms a ted sem mela uz dalnici. Posledni test je z dneska. Jinak v pátek sem delala digitální a vysel 2-3
Jinak zítra se chystam na odbery hcg at mam představu, jsem hrozně zvedava 😂 a k Dr chci jit az tak 8-9tt. Takze konec srpna, zacatek zari ![]()
@Gedžitka22
Jo, podle ms TP vychazi 4.4 😂 podle ovulace tedy asi poceti pozdeji 😀 😀 mas pravdu, tech 14 dni bude dlouhych ale aspon budu vedet jestli uz tluce srdicko ![]()
14 dní už jsem z niceho nic dostala neco jako zanet mocaku a docetla se ze i to muze byt priznak, no a ja neucurana jsem zacala v noci chodit curat 😂 😂a nemam vubec chut k jidlu 🤦🏽♀️To jsem nemela ani u prviho a nevolnosti me snad moc nepostihnou ![]()
@nionzina
Gratuluju
tak to mozna nas ovulaci ze zacatku cyklu, ja ji mam snad az 17-18 DC u prvniho jsem mela ducha 9 den spozdeni a vcera a dnes jsem si delala test a to je 3-4 den spozdeni a takovou dalnici jak mas ty teda neznam ![]()
@Jitu11 cou je prave divny 😂 🤷♀️protoze mi Ms zacala 7.7 a skoncila 10.7 a den na to 11.7 sem Mela bolesti a ovulacni hlen. Ale rikala sem si, ze je to blbost hned takhle po ms ( ikdyz sem pal cetla, ze nekomu prave ten Gynex) posunul ovulaci. No a tyden na to 19.7 sem mela tez bolesti a kdyz sem delala ovulacni test, vysel takhle (foto) ale plodny hlen nebyl. Tak si rikam, jestli ty bolesti nebyli spis nidace 🤣 🤣 🤣 🤷♀️ 🤷♀️ 🤣 tak sem si rikala mozna ta ovulace ze probehla dřív. Jinak si to nedokazu vysvetlit jaktoze tak silny test. Ještě me napadlo ze tam jsou dvojky ale to neee
Schvalne jsem zkusila ovulacni test, protoze se rika ze vyjde v těhotenství pozitivní 🤣
Tak ze by dvojcatka?
carka krasna ![]()
@Jitu11 no tak to je skvely
tak jestli pujde vse v poradku, tak budeme trnout ve stejny den
ja to tak mam tedy jak podle MS, tak i podle vypoctu poceti. Ano ano, ucurana jsem taky jak blazen ![]()
Ja jsem mela na Clearblue po 2 dnech zpozdeni MS uz 2-3.
Krasa ❤️️❤️️jen tak dal at se tam mimisek zahnizduje
kolik vam je?
hplky zitra na me myslete 🙏 ❤️️