Poradna duly
Jana Čurdová
@katerina1006 ja u prvniho zvracela jen jednou asi kolem 8t a to jsem byla zrovna v praci a obsluhovala 😃jinak sem pomalu cele tehotenstvi nevedela ze jsem v tom ![]()
@Luciškánek A nenapsala by ti doktorka neschopenku? Tohle se asi vážně moc zvládnout nedá…přece někomu nepřineseš pob
pizzu ( pardon
)
.
@katerina1006 Mám to samé, taky si tak nepřipadám, jen velká únava, neustále velká žízeň a stím i časté odskakování a včera poprvé trochu tlak v břiše po námaze. Jinak nic. Neboj se, je to v pořádku, každá reaguje na HCG jinak ![]()
Holky děkuji za uklidnění
vím bojíme se všichni. Ale já asi mám větší strach s těch neúspěchu. Tak už bych chtěla mít aspoň jedno mimi. Jinak asi už nebude šance mít. Byl to poslední pokus ohledně ivf ![]()
@Jitu11 Chápu s tou prací. Tak doktorka snad nemá problém ti napsat neschopenku? ![]()
@Gedžitka22 myslim ze nebude mit, u prvniho me uz chtela nechat v 5tt doma, delala jsem v nonstopu kde se kourilo. Takze si myslim ze zustanu doma ![]()
@Gedžitka22 ja se chystam k doktorovi az tak za 2 týdny, dnes jsem teprve 4+2 no a nevim, jestli mi hned napíše neschopenku
a ja hlavne neziju v ČR, ale v Rakousku a nevim jak to tady chodí, obě dvě deti se ještě narodili v ČR
@Jitu11 ja vim, ze to vyzní divně, ale neschopenka v těhotenství je stejne placená jako normální, kdyz je člověk nemocný? U nás v Rakousku třeba prvních 6 týdnů platí zaměstnavatel normálně 100%a pak už stát myslím, že jen 60% a v těhotenství je to stejne?
@Jitu11 Já taky počítám, že si třeba na 2 týdny nechám neschopenku napsat, od toho pondělka. Jsem hrozně unavená a bohužel, teď není možné, abych si vzala dovolenou ![]()
@Luciškánek Aha, no tak leda bys zašla teď třeba k praktičce a řekla jí, že jsi na začátku, jestli by ti nenapsala neschopenku na střevní chřipku ![]()
@Gedžitka22 ja vim, ze mi bude špatně, ale vydržím to tam do té první kontroly u doktora, to budu v 7tt, ted mi prave skoncila dovolená a dneska jdu poprvé po třech týdnech do práce, jdu do nedele, pak mám 2 dny volna a pak bych potřebovala zvládnout jeste jeden tyden, v tom 7 tt by uz mohlo byt vidět i
a uz bych byla i v klidu a uvidím, jestli mi přímo ten gynekolog napíše neschopenku ![]()
Ahoj, dle poslední MS bych měla patřit do teto skupiny. Dnes po dni zpozdeni test negativní. Tak zkusím za 3 dny zase. Držte mi palečky. Jinak jediným příznakem těhotenství je nespavost, kdoví ale jestli ne psychická, protože se mi už i zdálo, ze jsem to dostala ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, dle poslední MS bych měla patřit do teto skupiny. Dnes po dni zpozdeni test negativní. Tak zkusím za 3 dny zase. Držte mi palečky. Jinak jediným příznakem těhotenství je nespavost, kdoví ale jestli ne psychická, protože se mi už i zdálo, ze jsem to dostala
A kdy si mela termin ms?
@Anonymní píše:
@Luciškánek VčeraVím, ještě je brzo. Dnes 26. den od poslední MS.
Tak nejspíš těhotná nejsi, když ti test ukazuje negativní
nebo vis kdy si meka ovulku?
@Anonymní píše:
Ahoj, dle poslední MS bych měla patřit do teto skupiny. Dnes po dni zpozdeni test negativní. Tak zkusím za 3 dny zase. Držte mi palečky. Jinak jediným příznakem těhotenství je nespavost, kdoví ale jestli ne psychická, protože se mi už i zdálo, ze jsem to dostala
Taky si, jako @Luciškánek myslím, že by test už alespoň ducha ukázal.
@Luciškánek Nemerim kdy, jen podle aplikace jsem v době ovulace a 2 dny po měla nechráněný sex. Tak uvidime.. Ani mi není blbě jako před MS a u první holky jsem taky nic nepozorovala až dvě čárky po vynechání. Ale tehdy jsem měla 28 denní cyklus. Teď mám 24 dni poslední půl rok. Tak uvidime. Hlavně se hodit do klidu
Pozitivním testům (těm, co chtějí) zdar! ![]()