Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tak jsem se vrátila s pohotovosti bolelo mě strašně břicho a fazolka tam byla a už pulzovalo srdíčko. Dnes jsem 5+5 fazolka odpovídá 5+6 má 2,5 mm. Řekl že je to živé těhotenství 🤗 🤗tady je foto
@katerina1006 super
závidím ti, ze uz si videla
.Ja jsem porad hrozne nervozni, protože za poslední 3 měsíce jsem mela třikrát za sebou biochemické těhotenství, vzdy to odeslo se zpožděnou ms
,sice jsem na testu mela jen duchy q ted mám ukázkové testy, ale stejně strach mám.
@Luciškánek to já mám taky i když jsem viděla srdíčko. Bojím se aby 18.8 bylo pořád. Měla jsem zt. Tak mám pořád strach
@katerina1006 ja vim, ja mam taky pořád strach a taky jsem pred dcerou mela ZT v 8 tt, snad to bude tentokrát vse v pořádku, tobě drzim moc palečky ![]()
@katerina1006 Ahoj, krásný obrázek mrňouska
To je skvělé. Ale co ti řekli na to břicho?
Z čeho to bylo?
@Gedžitka22 děkuji. Snad už to bude dobré. No prý to na začátku těhotenství.
@katerina1006 Mně teda nikdy nijak zvlášť nebolelo
to bych se asi taky vylekala.
Já má hrozný problém s tou únavou. Celý týden v práci už úplně odpadávám, dneska si říkám, že to snad ani nezvládnu a co hůř, dneska po práci jedeme na svatbu a vracíme se až v neděli. Chce se mi skoro až brečet když si představím, že se vůbec nevyspím…
Jo ano, a další příznak - jsem v nějakých chvilkách buď hrozně výbušná nebo děsně přecitlivělá ![]()
Holky je to normální že chvilku mě bolí prsa a to hlavně večer. Přes den to jde.. A že krom. Poboliva i a občasné pichnuti podbřišku že mi nic není. Fakt kdybych nebyla včera v té nemocnici tak nevěřím že jsem tehotna
![]()
Ahoj, můžu se přidat? Zatím pouze pozitivní TT. Uvidíme co bude dál;) Jsem takový „nováček“. Děti větší, člověk zapomíná. Tak budu čerpat informace a snad zůstaneme až do dubna. ![]()
@katerina1006 je to úplně normalni
nikomu je špatně hodně, nikomu vubec. Bud ráda, že je ti dobře, ja u obou dětí mela hrozny nevolnosti, ze jsem nebyla schopná ničeho. Dnes jsem teprve 4+4 a uz se připravuju na příští týden, to je ta doba, kdy to u mě začíná a konci bohuzel az kolem 17 tt.
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu se přidat? Zatím pouze pozitivní TT. Uvidíme co bude dál;) Jsem takový „nováček“. Děti větší, člověk zapomíná. Tak budu čerpat informace a snad zůstaneme až do dubna.
Vítej
kdy si to zjistila a na kdy ti vychází termín
?
Ahoj, pridam se k vam tez, dnes jsem 4+6.
slaba carka uz 4 dny pred MS, HCG z krve bylo 4+3 481 a 4+5 1361. dalsi krev uz neplanuju.
kontrolu na utz srdicka mam 20.8 a TP 10.4, tak snad bude vse ok
@Toluma ahoj vitam te tady
mela jsem to jako ty, uz 4 dny pred ms pozitivní testy, na krvi jsem teda nebyla a ani se asi nechystám. K doktorovi jsem se ještě neobjednala, qle pujdu tam az tak za 2 tydny, dnes jsem 4+4 a termin mi vychází na 12.4. ![]()
@Luciškánek píše:
Vítejkdy si to zjistila a na kdy ti vychází termín
?
Děkuji. Víme to teprve pár dní. Testovala jsem až po vynechání MS. TP by měl být 13.4. Čili bych měla být 4+5, pokud dobře počítám.