Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooj všem, podle aplikace mám TP 17.4.2021. Ráda bych se přidala do skupiny, ale nemohu ji najít. Můžete mi někdo poradit? Jsem tu úplný nováček. Děkuji ![]()
Ahoj holky, muzu se take pridat? Ja zjistila minuly tyden //, mela bych byt 5+2 a datum porodu mi to ukazuje 10.4. Priznaky mam castejsi behani na malou, hlavne v noci treba 2×, trosku jakobych ten mocak citila porad. A nemam chut k jidlu a zaroven kdyz dyl nejim tak mam zaludek na vode jakoby. A prsa pnou z boku, boli me lezet na nich. A dneska mam od rana pocit mokra dole, trochu poboliva podbrisek jako na MS…
Prikladam foto testu v den zpozdeni.. ![]()
@Gedžitka22 Ahojky, pamatuji si tě z jiné skupinky, to je fajn, že se znovu zadařilo..
Jinak přeji všem hladký průběh těhu..
Já jsem dneska teprve 4+2, ještě jsem k Dr. nevolala, počkám pár dní..
Mám už dcerku (bude mít 4), tak jsme jí chtěli pořídit sourozence..
Kromě bolesti břicha, motání hlavy a únavy mi nic není, snad to tak zůstane.. ![]()
Chtěla jsem se ještě zeptat, máte některá Rh- a už jedno těhotenství za sebou? Vůbec si totiž nevybavuji, že by mi po předchozím porodu píchali tu injekci s protilátky.. ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se mezi Vás přidat. Dnes mi doktorka potvrdila těhotenství. Na ultrazvuku byla zatím vidět jen tečka, ale byla tam. Zatím pidi midi plodové vejce. Brala mi také krev na hcg. Ve čtvrtek budou výsledky. Dostala jsem kyselinu listovou a Utrogestan na udržení těhotenství, protože v lednu jsem potratila. Doufám, že to tentokrát vyjde. Jinak mně bude za pár dní 39 a doma mám dva raubíře - 11 a 6 let.
@Simonati taky te vítám
kolikátý tyden jsi?
.
Jinak holky dnes u doktora nic, sestra mi rekla, ze mají plno a ze krev v moči není nic vážného, jen mam přijít, kdybych mela bolesti a objednala mě až za 14 dni ![]()
Myslím, že 5 tt. Tipuju to podle toho ultrazvuku. Nevím to přesně. Poslední MS jsem měla 5.7., ale poslední půlrok po potratu jsem ji měla hodně nepravidelnou. K oplodnění došlo někdy mezi 18. a 22.7. Na kontrolu jdu zase za týden. Doktorka to chce zpočátku víc kontrolovat.
@Simonati tak to mas jako ja ja, ja jsem mela poskedni ms byla 6.7.a ovu 21.7.,dnes jsem 5+1 ![]()
@Luciškánek A to dokáže ultrazvuk už tak přesně vypočítat stáří plodu? Nebo to víš díky tomu, že víš, kdy jsi měla ovulaci?