Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Menstruace by mela přijít tedy az zitra, ale pozitivní testy mluví za vše
Digital test a test s pluskem je ze včera (2dny pred ms) a obyčejný test je z dneska ![]()
Ahoj děvčata ráda bych se k vam pridala. Tp 4.3.2021 je mi 41 bohužel se nám nedařilo otěhotnět přirozeně mám za sebou 5 ivf jedno přirozeně zázračné otěhotnění ale 11 tt zamkly těhotenství. A teď jsme postoupili poslední ivf a zatím to vypadá že se to podařilo. Přikládám těhotenské testy a dnešní utz 5+3 byl vidět gestacni váček a zloutkovy vacek a myslí si že i pludek ale nebyla si jistá má starší utz. Další kontrola 7+2 19.8. Tak snad už bude srdicko
Ahoj holky to je nadhera ty testiky ❤️️ držím vam palecky, určitě se usmalo na vsechny štěstí ![]()
Jak se citite
@katerina1006 Máš krásné testy a určitě bude tentokrát všechno v pořádku
Já jsem letos v dubnu měla také ZT, v 9 tt, ale přišlo se na to az na začátku 14 tt. Teď věřím, že to vyje
Chci si to těhotenství hrozně užít ![]()
@nionzina Ahoj, díky moc, myslím, že všechny tady jsme moc šťastné a všem nám to vyjde v nejlepším pořádku
. Já se cítím strašně unaveně. Včera jsem byla celý den v práci a pak odpoledne po obchodech, a večer jsem se vrátila domů a trošku cítila bříško, asi jsem to s tím lítáním po krámech přehnala, málo jsem seděla a moc neodpočívala. Jo a taky jsem měla hroznou chuť na sladké. Dneska zatím veliká únava.
Jak se cítíš ty?
@Gedžitka22 děkuji snad už po tolika snažení a utrap to už bude v pořádku. Zatím doktorka říkala že to je dobře. Tak snad ano. ![]()
Hm, jak ctu nejsem asi sama koho uz poboliva bricho jak to prezene 🙄 poprve jsem to pocitila v praci kdyz jsem vybalovala bedny piva
a pak vcera kdyz Jsem mela uklizeci manii, tak jsem si pak musela sednout a nachvili spocnout
@Jitu11 Ty máš fyzicky namáhavou práci? To bys možná měla s někým z práce probrat, abys takovéhle těžké věci netahala ![]()
No ono já ani nevím, jestli tomu říkat,,bolest, spíš takový tlak.
@nionzina Já myslím, že ho máš hezky vysoké
tady je odkaz na tabulku ohledně hodnot HCG na týdny těhotenství - https://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi .
Dobré ráno holky, kdyz uz jste u te práce, tak si taky vubec nevim rady.Mam uz dvě děti a u obou dvou mi bylo strašně špatně, začalo to 6tt a skoncilo az mezi 16-18 tt a to ze tak, ze za ren včas jsem zhubla 7 kiloa jen zvracela a nebyla schopná ničeho
a ja pracuji jako servírka v pizzerii a vůbec si to tam neumím představit, až ucitim tam ty vypary z jidla ![]()
@Gedžitka22 delam v tescu 🙈 jenze u nas na malem meste, a kdyz to tam reknu jednomu cloveku tak to zitra vi uz vsichni vsude 😡 tak to musim minimalne do pulky srpna vydrzet nez bude kontrola, a driv nez v praci to musim rict doma, stejne pocitam s tim ze od zari uz budu doma, protoze tam mi nikdo nevyhovi v tom abych se tam s necim netahala ![]()
Holky já si vůbec nepřipadám těhotné. Jsem 5+3 a nic krom. Nočního nálev ani a více bolení prsou. A bolení hlavy tak mi nic není. Bojím se že to není normální. I když včerejší utz mluví jinak že je vše ok. Tak snad to bude ok. Neříkám že jsem ráda ale bojím se že to není normalni
8
@katerina1006 bud ráda, mas štěstí, že je ti dobře, já jsem fakt byla vyřízena a neschopná ničeho, nemohla jsem ani se psem ven a představa toho, ze za tyden budu prožívat to same mi děsí a právě vůbec nevím, jak to zvládnu v té restauraci
. Některý holky se v těhotenství cítí ještě líp než normálně a některým je zle, nikdo zvrací jen na začátku a nikdo i celé těhotenství.